Award, bloemen en taart

Yes! Vepa Beste Fietswerkgever van regio Drenthe 2023!

Een beetje beduusd en verrast, maar natuurlijk enorm vereerd! Dat was onze reactie op onderstaand bericht wat we namens Zo Werkt Het via Drenthe reist duurzaam ontvingen:
‘Gefeliciteerd! Jullie hebben de “Zo Werkt Het award” voor Fietswerkgever van het jaar in de regio Drenthe gewonnen! Dit in de categorie 200+ medewerkers!’

Natuurlijk zijn we hier als Vepa trots op! De bijbehorende award, bloemen en taart waren dan ook van harte welkom! En ja, fietsen is inmiddels best verankerd in onze Vepa-cultuur. Met een actief eigen Vepa Cycling Team, het Vepa fietsplan en de meerdere jaarlijkse fietstochten voor goede doelen, stimuleren we het fietsen vanuit verschillende invalshoeken: vitaliteit, duurzaam reizen en goed werkgeverschap. Met als resultaat; bewustwording, tevreden medewerkers en een betere wereld. Dat voelt goed!

Zo Werkt Het is het overkoepelende landelijke platform dat via regionale netwerken werkgevers helpt in hun regio om medewerkers flexibeler te laten werken en slimmer en duurzamer te laten reizen.

^
a fair furniture company