Projectinrichting

Van A tot Z, alles wordt voor je geregeld.

Inspirerende en prettige werkomgevingen creëren. Dat is waar het bij Vepa the furniture factory om draait.
Het meubilair zodanig op elkaar afstemmen dat een effectieve indeling en aangename sfeer worden gecombineerd.

Van kantoorruimte tot zorginstelling, afhankelijk van de arbeidssector, heeft ieder bedrijf baat bij een andere invulling van een ruimte.
We geven advies vanuit jarenlange ervaring om tot een optimale inrichting te komen.

Projectinrichting van A tot Z

Het proces van projectinrichting starten we door met jou om de tafel te gaan. Wat zijn de werkdoelen en visie van jouw organisatie? Hoe kunnen wij helpen dit te realiseren? Wil je kosten en ruimte besparen, of een geheel nieuwe werkwijze implementeren? Welke sfeer wil je bedrijf uitstralen?

We maken een inventarisatie van alle wensen en ideeën en geven deskundig advies over de mogelijkheden. Onze interieurarchitecten vertalen je wensen vervolgens door naar een passend ontwerp. Tijdens het hele traject, van advies tot productie, werken wij intensief met je samen. Al het meubilair wordt in onze eigen fabrieken in Nederland gemaakt. Zo kunnen we de inrichting volledig afstemmen op jouw voorkeuren.

Duurzame projectinrichting

Duurzaamheid staat bij het ontwerp, de productie en de inrichting altijd centraal. In alle onderdelen van de productieketen werken we volgens de principes van circulaire economie. We hergebruiken grondstoffen zoveel mogelijk en we gebruiken energie en transport zo min mogelijk.

Al onze producten worden in onze eigen fabrieken in Nederland gemaakt. Dat betekent dat we de complete productiekring in eigen hand hebben én kunnen voldoen aan specifieke wensen van de klant. We maken producten van gerecyclede materialen en geven daarmee afval een tweede kans. Ook werken we zoveel mogelijk met de hernieuwbare grondstof hout en hebben nog veel duurzame oplossingen.

 

Van kantoor en ziekenhuis

Vepa verzorgt de optimale inrichting voor onder andere uw kantoor, onderwijs- of zorginstelling. Iedere branche heeft andere idealen en beoogde werkdoelen. De werkcultuur en de uit te voeren taken bepalen waar een inrichting aan moet voldoen.

We hebben ruime ervaring met projectinrichting in de zorg. Binnen zorginstellingen is het niet alleen van belang een prettige werkomgeving voor medewerkers te creëren, bovenal moeten patiënten en bezoekers zich fijn voelen in de omgeving.

De inrichting moet een aangename sfeer uitstralen en tegelijkertijd goed doordacht zijn op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Tot onderwijsinstelling

Met projectinrichting in het onderwijs proberen we altijd  inspirerende en productieve leeromgevingen te creëren. Een prettige leeromgeving enerzijds, maar een ontspannen ontmoetingsplek anderzijds. Vepa weet hierin de juiste balans te bereiken.

Wij bieden oplossingen voor diverse branches, met een uitgebreid assortiment waarin variatie in kleur en materialen mogelijk is. Bekijk enkele gerealiseerde projecten op onze projecten pagina.

Wij gaan graag samen met jou aan de slag en creëren de gewenste projectinrichting voor jullie bedrijf.
Ons streven is om een gezonde en prettige werkomgeving voor zowel je medewerkers als bezoekers of klanten te realiseren.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

^