Kantoorinrichting: meubilair, indeling en design | Vepa the furniture factory

Kantoorinrichting

Meubilair, indeling en design.

Van de ontvangstruimte tot aan de directiekamer. Het interieur is een afspiegeling van de identiteit van uw bedrijf.

Indeling, kantoormeubilair en design komen samen in de kantoorinrichting.
Deze moet inspireren, maar bovenal functioneel zijn en zorgen voor de juiste werkomstandigheden.

Door te variëren met kantoormeubelen in verschillende kleuren en materialen is een passende uitstraling en prettige werkomgeving te creëren.

Doel en functie als uitgangspunt

Het uitgangspunt van kantoorinrichting is altijd het werkconcept binnen uw organisatie. Welke ruimtes zijn noodzakelijk binnen uw concept?

Gaat het om het herinrichten van een bestaande ruimte of het inrichten van een nieuwe ruimte? Is er in verhouding meer behoefte aan flexibele werkplekken of juist aan vaste kantoorcellen? Hoeveel zitplaatsen moeten er in de vergaderruimte zijn?

Aan de hand hiervan kan een optimale indeling van de ruimtes worden gemaakt. Of het nou gaat om kantoren, vergaderruimtes, ontvangstruimtes, bedrijfrestaurants of loungeplekken. Vepa biedt de oplossing.

Aantrekkelijk kantoordesign

De vervolgstap is een aantrekkelijk kantoordesign. Het meubel-  en kleurgebruik bepalen de sfeer en stemming van het kantoor.

Verschillende ruimtes krijgen ieder een uitstraling dat past bij de functie van de betreffende ruimte. Creëer stilteruimtes of zorg juist voor plekken waar je kunt overleggen. Vepa richt ruimtes in waar uw werknemers zich thuis voelen.

Inspelen op trends en ontwikkelingen

Er is steeds meer vraag naar een flexibele en dynamische kantoorinrichting. Vepa biedt kantoormeubelen die hier geschikt voor zijn. Met een ruime collectie aan stoelen, zit-sta bureaus en tussenwanden is iedere gewenste opstelling mogelijk.

Om Het Nieuwe Werken te faciliteren worden open werkruimtes gecreëerd en ingericht met de focus op concentratie, overleg of ontspanning.

Duurzaamheid

Staat uw bedrijf voor duurzaamheid? Benadruk de identiteit van uw bedrijf door milieubewuste keuzes te maken met betrekking tot de inrichting van uw organisatie.

Kies voor kantoormeubilair gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Wij hebben duurzaamheid en circulariteit doorgevoerd in onze gehele collectie en realiseren graag uw toekomstbestendige kantoorinrichting.

Wat kan Vepa voor u betekenen?

Vepa staat al voor u klaar als kantoor- en projectmeubelfabrikant sinds 1971. In nauwe samenwerking met u realiseren wij complete kantoorinrichtingen.
Voor losse inrichtingen hebben wij verschillende collecties Vepa-meubilair. Bij zowel ontwerp van onze design kantoormeubelen als inrichting is veel aandacht voor duurzaamheid.

Neem voor tips met betrekking tot kantoorinrichting kosteloos contact met ons op.
Wij kunnen u attenderen en adviseren op basis van uw doeleinden en eisen met betrekking tot de uitstraling van uw kantoor

^
a fair furniture company