Vepa is een familiebedrijf

Vepa is een familiebedrijf met vijf Nederlandse aandeelhouder-families, waarvan inmiddels de derde generatie aan tafel zit.
Bij ons gaat continuïteit van de groep voor persoonlijk gewin. Dat maakt onze onderneming stabiel en financieel sterk

nuchter
eigenwijs
innoveren
investeren

100% lokaal

De visie en werkwijze van de directie is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk, juist wanneer de markt eens wat tegen zit. Die manier van denken beïnvloedt de gehele organisatie. De mensen van Vepa kenmerken zich door meewerken en meedenken op een praktische manier. Het is daarom logisch dat zij ook meedelen in de winst. Inmiddels behoort Vepa tot de top van meubelproducenten in Nederland, zijn we actief in Nederland, Verenigd Koninkrijk, België en Duitsland en worden alle producten door de beste mensen en het meest moderne machinepark lokaal geproduceerd, en daar zijn we trots op.

Onderdeel van een groep

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group. Een familie van gelijkgestemde merken en mensen met dezelfde ambitie: voortdurend streven naar nieuwe circulaire en duurzame oplossingen. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Breda, Emmen, Hoogeveen, Telford (UK) en Wijchen. Mooie idealen worden werkelijkheid. Onze deuren staan open, we laten graag zien wat we kunnen.

De toekomst roept. Wij zijn er klaar voor.

^