Archiefkasten - Vepa the furniture factory

Archiefkasten: van eenvoudig tot design

Door de optionele akoestische oplossingen en mooie afwerking zijn archiefkasten uitstekende ruimteverdelers en scheidingselementen.

Archiefkasten: van eenvoudig tot design

Digitaal tijdperk of niet, papierwerk is van alle tijden. Ook offline kunnen documenten efficiënt worden opgeborgen. Ellenlange zoektochten zijn er niet meer bij, want u vindt feilloos de weg naar het juiste document of de goede ordner, dankzij ingenieus ontworpen archiefkasten. Voor elk kantoor, groot of klein, zijn geschikte opties te vinden.

Verschillende typen archiefkasten

Aan de inrichting van kantoren wordt tegenwoordig meer aandacht besteed. Een archiefkast met traditioneel uiterlijk mag plaats maken voor een modern designmeubel van formaat. In het formaat van een garderobekast of dressoirkast kan de archiefkast de eye-catcher zijn van uw kantoor. Houd u van meer ingetogen? Een compacte ladekast voor onder het bureau voorziet al in de nodige opbergruimte.

Zoekt u een ruimteverdeler of een archiefkast als eye-catcher in uw kantoor? Vraag direct een offerte aan!

Meerdere functies

Zonder de eigenlijke functie uit het oog te verliezen kan een archiefkast zeer veelzijdig ingezet worden. Bepaal het aantal legborden in de schuif- en roldeurkasten naargelang het aantal op te bergen documenten en ordners. De Q-store en Qader kasten bieden voldoende ruimte voor het opbergen van verschillende dossiers en folders in hangmappen. Het aantal hangmapladen, legborden en planken heeft u zelf in de hand.

Door de optionele akoestische oplossingen en mooie afwerking zijn archiefkasten uitstekende ruimteverdelers en scheidingselementen. In grote ruimtes kunnen kleinere ruimtes omkaderd of afgebakend worden. Akoestische oplossingen in zowel de deuren als achterwanden absorberen harde praatgeluiden. Door ruime inrichtingsmogelijkheden, keuze in afmeting, kleur en materiaal, beschermt u uw belangrijke documenten op de manier die bij uw behoeften past.

Uitgelichte kastenlijn: Qader

Functioneel en stijlvol is hoe Qader het best kan worden omschreven. Deze multifunctionele archiefkast is in te delen en uit te breiden met verschillende toepassingen. Raamelementen, doorkijkjes, garderobegedeeltes en oneindige keuze aan materialen en kleuren. Combineer hout met metaal, geef romp en deuren verschillende kleuren of laat een fotowand maken. Van uw Qader archiefkast maakt u op deze manier een echt designstuk.

Door hun modulaire maatvoering kunnen de kasten van Qader met fraaie hoekelementen haaks op elkaar gezet worden. De mogelijkheden in opstellingen zijn eindeloos. Optionele sta- en zitelementen kunnen de basis zijn van een koffiehoek of ontspannen ontmoetingsplek. Optimaal gebruik van ruimtes verzekerd. Deuren zijn te voorzien van een slot voor verhoogde privacy en veiligheid.

Verschillende stijlen

Van traditioneel houten archiefkasten met slot tot kleurrijke metalen creaties. De keuzes aan kleuren en stijlen zijn eindeloos. Een kast op een sokkel of omkaderd met een fraai kastframe. Deurtjes in verschillende kleuren, een elegant dressoir of robuuste dossierkast afhankelijk van uw voorkeur ontwerpen we altijd een product naar wens. Om inspiratie op te doen kunt u een kijkje nemen in ons kasten assortiment.

^