Made in Holland - Vepa the furniture factory

Made in Holland

Wij zijn er trots op alles in eigen land en in eigen beheer te produceren. Niet voor niets hanteert Vepa het “made in holland”-label.

Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stofferings-, eindmontage- en transportafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming.

We hebben geen productielocaties, direct of indirect, in zogenaamde “lagelonenlanden” om kosten te besparen ten koste van de werkgelegenheid in eigen land. Wij vertrouwen op de kwaliteit en flexibiliteit van onze eigen medewerkers.

Regionaal

Toeleveranciers komen bij ons uit de regio. We kiezen het liefste voor leveranciers uit Nederland. Lukt dat niet dan selecteren we leveranciers uit West-Europa. Zo weten we zeker dat de mensen die onze grondstoffen maken in goede arbeidsomstandigheden werken met oog voor milieuwetgeving.

Daarnaast is bij Vepa het verbruik van fossiele brandstoffen en de CO2 uitstoot minimaal omdat producten dicht bij de afzetmarkt geproduceerd en gedistribueerd worden.

In de video’s ziet u de diverse afdelingen van Vepa

Paneelbewerking
Metaalbewerking
Houtspuiterij
Metaalspuiterij
Interieurbouw
Stoffeerderij
Kastenmontage
Assemblage
^
a fair furniture company