Bureautafels

Met deze multifunctioneel inzetbare tafels is de opstelling in leslokalen, kantines en overlegplekken steeds aan te passen aan het aantal benodigde plaatsen.

Zonder tafels is er geen kantoor. De vele verschillende kantoorruimtes hebben allemaal baat bij een ander soort tafel.
Goede bureaus zijn uiteraard belangrijk, maar er is veel meer waar aan gedacht kan worden.

Met representatieve vergadertafels maak je een goede indruk op klanten.
Stabiele kantinetafels zorgen er op hun beurt weer voor dat medewerkers rustig kunnen pauzeren.

Hieronder staan enkele verschillende en breed inzetbare tafels op een rij.

Zit-sta mogelijkheden

Voor een werkomgeving gebaseerd op Het Nieuwe Werken zijn in hoogte verstelbare bureaus en vergadertafels een goede oplossing. Tafels uit de VPAX en de LIFT collectie zijn beiden op zit- of op stahoogte instelbaar.

De motoren en ICT oplossingen zijn eenvoudig weggewerkt onder het tafelblad of zelfs volledig geïntegreerd in de tafel. De tafels zijn net zo flexibel als de manier van werken. Vergaderen of bureauwerk, deze tafels zijn er geschikt voor.

Flexibiliteit is ook te creëren met verrijdbare klaptafels. Met deze multifunctioneel inzetbare tafels is de opstelling in leslokalen, kantines en auditoria steeds aan te passen aan het aantal benodigde plaatsen. Het blad klapt eenvoudig in waardoor het ruimtebesparend kan worden opgeslagen.

Vergaderen

Voor een vergaderruimte met uitstraling kies je voor mooie opstellingen of een unieke en representatieve vergadertafel waaraan meerdere mensen plaats kunnen nemen.

De elegante Onix tafels zijn hier bij uitstek geschikt voor. Met slanke poten en afgewerkte bladranden is deze tafel een stijlvol element in je vergaderruimte.

Elektravoorzieningen zijn weggewerkt in de tafel zelf, dus loshangende kabels zijn niet aan de orde.

Timber

Met de robuuste Timbertafels maak je echt een statement.

Het in het oog springende onderstel is zeer robuust door de afmeting van de 80×80 mm buizen. De stevigheid wordt versterkt door de authentieke wigconstructie

Tijdloos design

Tafels die in verschillende ruimtes inzetbaar zijn, zijn tafels uit de T30 en T40 series. Het design is strak,  tijdloos en gericht op functionaliteit.

Laat je niet misleiden door het eenvoudige model van deze twee klassiekers, want juist door dit kenmerk hebben ze brede toepassingsmogelijkheden. Deze tafels zijn door hun standaardmodel snel leverbaar in veel afmetingen en een grote verscheidenheid aan bladmaten.

Voor ontspannen zithoeken in de directiekamer, wachtkamer of teamwerkplek zijn lage tafels en bijzettafels een fijne aanvulling.

Met Skeef of LT30 creëer je een ruimte waarin medewerkers en bezoekers zich op hun gemak voelen.
Huiselijk, maar toch modern met het houten tafelblad. Al dan niet in een mooi kleurtje. Ontmoeten op de werkvloer voelt als een ontspannen koffieafspraak.

^
a fair furniture company