Bureautafels - Vepa the furniture factory

Bureautafels: een legio aan afmetingen en kleuren

Met deze multifunctioneel inzetbare tafels is de opstelling in leslokalen, kantines en auditoria steeds aan te passen aan het aantal benodigde plaatsen.

Bureautafels: een legio aan afmetingen en kleuren

Zonder tafels is er geen kantoor. De vele verschillende kantoorruimtes hebben allemaal baat bij een ander soort tafel. Goede bureaus zijn uiteraard belangrijk. Maar er is veel meer waar aan gedacht kan worden. Met representatieve vergadertafels maakt u een goede indruk op klanten. Stabiele kantinetafels zorgen er op hun beurt weer voor dat medewerkers rustig kunnen pauzeren. Hieronder staan enkele verschillende en breed inzetbare kantoortafels op een rij.

Zit-sta mogelijkheden

Voor een werkomgeving gebaseerd op Het Nieuwe Werken zijn in hoogte verstelbare bureaus en tafels een goede oplossing. Bureautafels uit de VPAX en de LIFT collectie zijn beiden op zit- of op stahoogte leverbaar. De motoren en ICT oplossingen zijn eenvoudig weggewerkt onder het tafelblad en bij LIFT zelfs volledig geïntegreerd in de tafel. De tafels zijn net zo flexibel als de manier van werken. Vergaderen of bureauwerk, deze tafels zijn er geschikt voor. Flexibiliteit is ook te creëren met verrijdbare inklapbare tafels. Met deze multifunctioneel inzetbare tafels is de opstelling in leslokalen, kantines en auditoria steeds aan te passen aan het aantal benodigde plaatsen. Het blad klapt eenvoudig in en kan ruimtebesparend op worden geslagen.

Flexibiliteit is ook te creëren met verrijdbare inklapbare tafels. Met deze multifunctioneel inzetbare tafels is de opstelling in leslokalen, kantines en auditoria steeds aan te passen aan het aantal benodigde plaatsen. Het blad klapt eenvoudig in en kan ruimtebesparend op worden geslagen.

Vergaderen

Voor een vergaderruimte met uitstraling kiest u voor mooie opstellingen of een unieke en representatieve vergadertafel waaraan meerdere mensen plaats kunnen nemen. De elegante Onix tafels zijn hier bij uitstek geschikt voor. Met slanke poten en afgewerkte bladranden is deze tafel een stijlvol element in uw vergaderruimte. Elektravoorzieningen zijn weggewerkt in de tafel zelf, dus loshangende kabels zijn niet aan de orde.

De robuuste Cresto tafels hebben door hun slim geplaatste poten ruime zitplekken aan alle zijden. Of het nou gaat om 4, 8 of zelfs 10 personen. Het gebruik van een houten werkblad geeft uw interieur een natuurlijke touch . Voor directiekamers is Cresto een bureautafel waar u mee voor de dag kunt komen. Representatief meubilair heeft namelijk een gunstige uitwerking op uw bezoekers en klanten.

Tijdloos design

Tafels die in verschillende ruimtes inzetbaar zijn, zijn tafels uit de T30 en T40 series. Het design is strak en tijdloos en gericht op functionaliteit. Laat u niet misleiden door het eenvoudige model van deze twee klassiekers, want juist door dit kenmerk hebben ze brede toepassingsmogelijkheden. Deze tafels zijn door hun standaardmodel snel leverbaar in veel afmetingen en een grote verscheidenheid aan bladmaten.

Lage en bijzettafels

Voor ontspannen zithoeken in de directiekamer, wachtkamer of teamwerkplek zijn lage tafels en bijzettafels een fijne aanvulling. Met Elise (44 cm hoog), Fado (39 cm hoog) of LT30 (35 cm hoog) creëert u een ruimte waarin medewerkers en bezoekers zich op hun gemak voelen. Huiselijk, maar toch modern met hardplastic of houten tafelblad, al dan niet in een mooi kleurtje. Ontmoeten op de werkvloer voelt als een ontspannen koffieafspraak.

Aanmelden
Deelname aan de kennissiessie is geheel kosteloos het aantal plaatsen is beperkt.
Metaalbewerking
Iets anders
^