Kennis delen

Kennis delen bij Vepa en de Fair Furniture Academy

Op deze pagina vind je video’s en Whitepapers over de reeds gehouden What’s Next kennissessies. Kijk voor het actuele overzicht van toekomstige kennissessies, workshops en trainingen op onze Academy-pagina.

Duurzame ontwikkelingen in de praktijk

We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen op onze kennissessie ‘Duurzame ontwikkelingen in de praktijk’. Tegelijkertijd hebben we gemerkt dat er nog veel vragen bestaan over circulair inrichten.

Met de handreiking ‘Circulair inrichten in de praktijk en duurzame waarde toevoegen aan de werkomgeving’ zetten we de highlights van de kennissessie op een rij: we nemen je mee in de filosofie van Vepa en maken de vertaling van theorie naar de praktijk aan de hand van recente voorbeelden.

 

Kennissessie Hybride werken

Als het afgelopen jaar ons iets heeft geleerd, dan is het wel de behoefte aan nieuwe werkvormen. Een inrichting gericht op taakgerelateerd werken en zoeken naar de juiste balans tussen thuis en op kantoor werken. Maar hoe pak je een project rondom hybride werken van het initiële begin tot de volledige realisatie aan? Herkenbare vraag?

Lees dan snel verder en download hiernaast de whitepaper die Buro Wierda naar aanleiding van onze kennissessies over het onderwerp heeft geschreven.

Duurzaamheid: hét vraagstuk van deze tijd. De media staan vol met berichten over de verduurzaming van de economie, de opwarming van de aarde, het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen en het verminderen van de uitstoot van CO2. Voor ons reden te meer om onze focus te leggen op het ‘meten van duurzaamheid’ in brede zin. Want enkel door te meten weet je immers wat er nog beter kan! Hoe pak je dit aan?

In onze whitepaper én in het webinar ‘Beyond Sustainability’, vertellen we je alles over de wijze waarop jij dit ook kunt doen.

 

Bekijk hier het webinar ‘Beyond Sustainability’.

Roy Vercoulen van Circular IQ, Marijn Polet van Copper8 en Frank Bouma van Vepa laten zien dat er al ontzettend veel mogelijkheden bestaan om de duurzame impact van producten objectief te meten. Waardecreatie hoort daar ook bij. Op enthousiaste wijze informeren ze je over de laatste trends en rapportagemogelijkheden.

^