Sponsoring

Plasticvissen, wielrennen en Smart Industry. Als wij ergens in geloven dan pakken we door!

 

Vepa is official supplier van de ambitieuze WorldTour-wielrenploeg Team DSM.
We sponsoren Plastic Whale zodat we met onze eigen Vepa-boot plastic afval uit de Amsterdamse grachten vissen.
Ook stellen we een deel van ons GreenField beschikbaar voor de stichting Voedseltuin Emmen. Maar dat is het niet het enige.

Official supplier Team DSM

Met fantastische overwinningen in de afgelopen Tour de France, de klassiekers en topklasseringen in de Giro d ‘Italia is Team DSM uitgegroeid tot een van de smaakmakers van het wielerpeloton.

We zijn dan ook trots om official supplier van Team DSM te zijn.

 

Samen beter

Bij Vepa vinden we het een uitdaging om continu beter te worden, net als bij Team DSM. We vinden dat we meer dan genoeg redenen hebben om elkaar op te zoeken en te versterken.

Met Vepa als ambitieuze official supplier weet Team DSM zich verzekerd van een uniek en duurzaam ingericht hoofdkantoor en Experience Center. Daarnaast is ook de Keep Challenging Center in Sittard door ons ingericht. Een unieke werk- en woonomgeving voor de development talenten van Team DSM.

Sponsoring Plastic Whale

We sponsoren diverse organisaties maar enkel organisaties die passen bij ons bedrijf.

Dat kan in de vorm van een jaarlijkse bijdrage, maar ook door het beschikbaar stellen van nieuwe meubels.

Sinds 2018 sponsoren we bijvoorbeeld een boot van Plastic Whale. We gaan regelmatig plasticvissen om de Amsterdamse grachten schoon te maken.

Stichting Voedseltuin Emmen

De Voedselbank Zuidoost-Drenthe krijgt groente, fruit en aardappelen geleverd van de stichting Voedseltuin Emmen die in een deel van ons GreenField een moestuin onderhouden.

De vrijwilligers van deze stichting bewerken de grond, bestrijden onkruid en bemesten de tuin op een milieuvriendelijke manier.

Alles supergezond en puur van Drentse bodem. Heel wat gezinnen in onze omgeving genieten wekelijks van boontjes, piepers, sla en nog véél meer.

Klik hier voor het impactrapport van 2022.

Sponsoring Sitness

Sitness.nl biedt rolstoelbasketballers een online platform.

Maar het meest briljante is dat deze sporters heel zittend Nederland gaan helpen om beter te zitten en gezond en vitaal de werkdag door te komen. Want wie kan je nou beter helpen met gezond zitten dan iemand die voor altijd tot zitten is veroordeeld?

Daarom ondersteunen wij Sitness bij de organisatie van de jaarlijkse ‘Zitloze Werkdag’. Dit evenement is voor HR-managers, vitaliteitsmedewerkers en iedereen die in zijn of haar organisatie bezig is of interesse heeft in vitaliteit.

Dit vitaliteitsevenement heeft dit jaar plaatsgevonden op 14 juni op topsportcentrum Papendal.

Sponsoring de Vergaderfabriek

De vergaderfabriek is het eerste commerciële 3D-geprinte gebouw in Europa.

De Vergaderfabriek is een co-creatie van diverse branches waarbij Vepa het meubilair leverde.

De ronde vorm, het gebruik van duurzame materialen en de technologie aan de binnenkant van het gebouw zijn uniek. Traditioneel bouwen was daarom geen optie.

^