Fotografie: Peter Baas

Universal Music Group

Hilversum

Op het nieuwe kantoor van Universal Music Group te Hilversum hangt muziek in de lucht. Medewerkers kunnen hier optimaal samenwerken en presteren. In nauwe samenwerking met SURE Projectmakers heeft Casper Schwarz Architects het interieur van dit nieuwe ‘Home of Music’ ontworpen. Een kantoor met een podium, geluidskamers, ondertekenkamers, een muziekbibliotheek en een mix van open en meer besloten ruimtes waarin iedereen zijn eigen workflow kan vinden.

De stoere VepaDrentea Piqniq-bureaus aan de gevelzijden zijn gescheiden door stalen kozijnen met daarin opslag en beplanting. Het tapijt is een visgraat platgeweven tegelpatroon, dat perfect past bij de ruwere materialen eromheen en het unieke Piqniq onderstel.

Casper Schwarz Architects heeft kwaliteit in combinatie met design hoog in het vaandel staan. Daarom de keuze voor de kleurencombinatie, mooie zwart arpa fenix bladen, de stalen frames in perfect passende kleurstelling bij het interieur. De geluidsdempende schermen tussen de werkplekken met de prachtige kwaliteitsstoffen komen zeker van pas bij al dat geluidsgeweld!

Afbeeldingen

^