Workspace Design Show

Vepa is erbij!

Na de succesvolle edities in Londen wordt de Workspace Design Show nu voor het eerst in Amsterdam georganiseerd! Een uniek event rondom werkplekinrichting en alles wat daarbij komt kijken. En Vepa is erbij!

We zien je graag op 11 en 12 oktober 2023 in de RAI in AmsterdamRegistreer je nu voor een gratis bezoekerspas en kom bij ons langs op 11 en 12 oktober in stand D50.    >>  Registreer hier

Tijdens de Workspace Design Show vertellen je graag meer over circulair inrichten en hoe wij daarbij jouw circulair regisseur kunnen zijn.
In de praktijk blijkt circulair inrichten geen eenvoudige klus en worden we dikwijls geconfronteerd met een groot aantal uitdagingen. Dat wij deze uitdagingen niet uit de weg gaan bewijst NN Workspace 2020: een uniek circulair project. In drie jaar tijd hebben we 18 verdiepingen en ongeveer 37.000 m2 kantoorruimte van Nationale Nederlanden opnieuw ingericht. We zijn enorm trots op het resultaat. Het grootste gedeelte van de meubels is namelijk hergebruikt of gerefurbished. Over het hele project is zelfs een circulariteitsscore van 89% gehaald!

De Workspace Design Show is een zakelijk evenement dat uitsluitend toegankelijk is voor professionals uit de branche, waaronder architecten, interieurontwerpers, facilitair managers, consultants en eindgebruikers.

Zie ook onderstaand filmpje.

^