Wegwerkzaamheden rondom Vepa

Op maandag 23 augustus start de herinrichting van de Middenveldweg in Hoogeveen. In fase één kan het verkeer gebruik blijven maken van wegen rondom de Middenveldweg, maar rond november zullen de afritten van de A28 bij Fluitenberg / industrieterrein De Wieken voor lange tijd afgesloten zijn.

Bereikbaarheid Vepa
Het doorgaand verkeer kan – zoals genoemd – in de eerste fase van de werkzaamheden gebruik blijven maken van de Middenveldweg. Wel zijn er omleidingen mogelijk. Op de A28 zal een adviesroute aangegeven worden.

De planning van de werkzaamheden, de actuele status van het project en alternatieve routes vind je in de app ‘Herinrichting Middenveldweg’.

‘Turborotonde’
De Middenveldweg in Hoogeveen wordt op drie punten heringericht. De kruising met de Toldijk krijgt nieuwe stoplichten. Op de op- en afritten van de A28 bij Hoogeveen-Noord/Fluitenberg komen twee rotondes. En er komt een rotonde op de kruising met De Stroom. Dit wordt een ‘turbo-rotonde’ met extra banen, waardoor het verkeer sneller doorstroomt dan op een normale rotonde.

De werkzaamheden duren in ieder geval tot eind 2021.

 

 

 

 

^
a fair furniture company