Week van de Circulaire Economie

Vijf unieke events op unieke locaties

In de eerste week van februari 2021 is de Week van de Circulaire Economie. Samen met andere circulaire pioniers openen wij onze deuren en geven we een kijkje in de keuken. Daarom zijn we al volop bezig met de organisatie van leuke, informatieve events. Van fabrieksbezoek tot een informatieve “sweet hemp lunch” en plasticvissen in de grachten. Van Hoogeveen tot Amsterdam en Rotterdam.

Bekijk hier alle ins en outs van de events die wij organiseren. Inschrijven kan nu al. Via email naar: e.luisman@vepadrentea.nl of ga naar de website.

Twee evenementen die online plaatsvinden:

  • De derde Nationale Conferentie Circulaire Economie op maandag 1 februari. Daarin wordt van 11:30 tot 12:00 uur een digitale safaritocht door VepaDrentea georganiseerd. Je kunt je hiervoor inschrijven via https://www.conferentie-ce.nl/.
    Deze conferentie wordt georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

 

  • De Natuur en Milieufederatie Drenthe organiseert samen met GreenDrinks Zuidoost-Drenthe een digitale rondleiding langs koploperbedrijven in Drenthe. Dit vindt plaats op donderdag 4 februari. Aanmelden hiervoor kan via deze link.
    We ontmoeten elkaar online. Er wordt een virtuele rondleiding gestreamd en waarbij we je door ons bedrijf gidsen en direct via chat jouw vragen beantwoorden. Veilig, live en tóch een kijkje achter de schermen. Doe je mee?

Programma 
16:00 Start en welkom
16:05 Virtuele rondleiding Vepa x Drentea
16:50 Virtuele rondleiding Snoek Puur Groen
17:10 Digiborrel en afsluiting

 

Lijkt het je leuk, maar vind je een fusiek evenement in verband met de aangescherpte maatregelen niet verstandig? Aarzel niet en schrijf je gewoon in. Is het evenement op dat moment niet verantwoord, dan nemen we uiteraard de juiste maatregelen om alles toch coronaproof te laten verlopen, stellen we het uit naar een later moment óf cancelen wij het evenement. We nemen dan persoonlijk contact met je op.

^
a fair furniture company