Vergadertafels

Een grote diversiteit aan vergadertafels. Zowel traditionele, als tafels om staand aan te vergaderen.

Heeft u op regelmatige basis vergaderingen of brainstormsessies?
Voor een succesvol overleg is comfort één van de vereisten.
De combinatie van comfortabel meubilair en de juiste ruimte-indeling is de sleutel tot effectief vergaderen.

Optimaliseer vergaderomstandigheden niet alleen met goed zittende stoelen en met de juiste tafels.
De gehele inrichting van een vergaderruimte draagt bij aan een goed verloop van de vergadering. Energieke vergaderingen volgen.

Verschillende vergaderplekken

Werknemers worden productiever door een inspirerende werkomgeving. Dit geldt ook voor vergaderplekken. Door variatie in kleur- en materiaalgebruik bepaalt u de uitstraling van een optimale vergaderruimte. Ook de indeling is afhankelijk van de aard van de vergadersessie.

De klassieke U-vorm en O-vorm opstellingen van tafels zijn een veelgebruikte opstelling. Met een enkele robuuste vergadertafel wordt een luxueuze sfeer gecreëerd. Heeft u voorkeur voor een creatievere uitstraling? Dan is onze Skeef-tafel een goede keuze.

Staand vergaderen?

De nadelen van te lang zitten zijn bekend. Zitten wordt niet zonder reden betiteld als ‘het nieuwe roken’.  Staand vergaderen zal positieve effecten hebben op zowel gezondheid als productiviteit. Door verhoogde hersenactiviteit komt men bewezen tot creatievere invalshoeken.

Doelgerichte en effectieve vergaderingen vol alerte deelnemers zijn het gevolg. Denk bij de inrichting van uw vergaderruimte dus ook eens aan statafels of in hoogte verstelbare tafels. Afwisselend zittend en staand werken biedt namelijk vele voordelen.

Geschikte collectie vergadertafels

De gewenste opstelling in uw vergaderruimte realiseren wij samen met u. Vepa the furniture factory heeft verschillende tafellijnen geschikt voor vergaderplekken. De opstelling is afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal deelnemers aan de vergadersessie.

Wilt u zelf de opstelling kunnen wijzigen? Kies dan voor koppelbare of inklapbare vergadertafels. Zo is steeds de gewenste opstelling te creëren. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en ruimtebesparend.

 

Multifunctioneel

Voor een solitaire stabiele tafel, rond, vierkant of rechthoekig, is VPAX een passende keuze. Variërend van vier tot zestien personen is deze tafel multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor vaste vergaderplekken. In overleg zijn vele maatvoeringen en tafelbladen mogelijk. Een VPAX statafel behoort ook tot de mogelijkheid.

Verschillende stijlen

Onix staat voor elegantie. De inbouw van contactdozen voor elektravoorzieningen maakt deze tafellijn zeer geschikt voor meetings en presentaties.

In hoogte verstelbare vergadertafels behoren ook tot ons assortiment. Bij de robuuste Lift tafels zijn de motoren volledig in het ontwerp geïntegreerd. De elektravoorzieningen zijn zo niet te zien, waardoor het niets afdoet aan de uitstraling van het ontwerp.

De juiste vergadertafel voor op kantoor?

Vepa helpt u aan vergadertafels op maat. Laat u adviseren door een van onze medewerkers over de mogelijkheden van de juiste vergadertafel voor uw kantoor. Inspirerende vergaderruimtes dragen tenslotte bij aan effectieve werkoverleggen.

^