Vergaderstoelen en conferentiestoelen

Comfort, concentratie en ontspanning zijn ingrediënten voor een effectieve vergadering.

Vergadertafels met bijpassende stoelen zijn een stimuli voor het voeren van goede gesprekken.

Een actieve en prettige zithouding leidt tot de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Met meer creatieve inzichten en oplossingen tot gevolg.

Duurzame stoelen

Vergaderingen vergen veel concentratie, wat gefaciliteerd kan worden door goed zittende stoelen. Eenvoudige, compacte modellen zijn ideaal voor presentaties en grotere bijeenkomsten. Vaak koppelbaar en stapelbaar, waardoor ze makkelijk op te bergen zijn. Heeft u vergaderingen met een select gezelschap?

Representatieve vergaderstoelen met een luxe uitstraling zijn een goede keuze bij dit soort vergaderingen.

Breed scala

Speelt duurzaamheid een rol binnen uw organisatie? Bekijk dan de Felt stoel. Deze breed inzetbare stoel is gemaakt van vier lagen PET-vilt, ofwel 60 gerecyclede PET-flessen. De stabiele kuipcontstructie zorgt voor comfort. Verschillende modellen en kleuren maakt variatie mogelijk.

Zoekt u een echte klassieker?  Dan is Stoel400 de juiste keuze. De rug en zitting zijn van duurzaam hout en het frame van gerecycled staal. Het ontwerp stamt uit de jaren 60. Deze klassieker is ook stapelbaar. Erg praktisch in een leslokaal, teamwerkplek of bedrijfsrestaurant.

Een opvallende keuze

Onze Pit stoel is opvallend, veelzijdig en flexibel. De kuip en de poten zijn gemaakt van duurzaam hout. Wilt u extra comfort? Laat dan de zitkuip door ons stofferen of kies voor armleggers.

Door één kuip te mixen met verschillende onderstellen creëert u eenheid en tegelijk een speels effect.

Multifunctioneel

Alpine en Cosi zijn perfecte zaalstoelen. Het mooie ontwerp van deze stoelen geeft een sfeervolle uitstraling aan grotere zalen. Door middel van een koppeling zijn beide stoelen eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Het zitvlak is vervaardigd uit hout en optioneel gestoffeerd; comfort gegarandeerd. Deze 4-pootsstoelen volstaan ook prima aan kantinetafels.

Directiekamers

Voor directiekamers bieden wij ook mogelijkheden. De fauteuils uit de Elise collectie hebben met hun sledeframe een zakelijk uiterlijk. Gestoffeerd, armleggers en variërende rughoogten: alles is aanwezig voor een ontspannen overleg. De stoel Fado is een echte design vergaderstoel met een statige look. Met een licht verende rugleuning zorgt deze stoel voor een actieve en prettige zithouding.

Vormgeving naar wens

De juiste inrichting van een vergaderruimte draagt bij aan een goed verloop van een vergadering. Een vergaderstoel en vergadertafel zijn belangrijk, maar ook het gebruik van kleur moet goed doordacht worden. Door onze ruime keuze in kleuren en materialen hebben wij voor iedere kantoorruimte een passende oplossing. Inspireren is het kernwoord. En dat kan in onze één van onze showrooms.

De juiste vergaderstoelen

Vepa adviseert in materiaal-, kleur- en stofkeuze om uw organisatie op de juiste manier in te richten.

Onze stoelen kunnen in verschillende contexten worden gebruikt. In het collectie-overzicht vindt u onze gehele stoelencollectie. Benieuwd naar de opties die er zijn? Online vindt u alvast een grote diversiteit aan mogelijkheden. Bent u toch op zoek naar iets anders, heeft u vragen of wilt u eens langskomen om andere opties te bespreken? Wij adviseren u graag welke vergaderstoel het meest geschikt is voor uw toepassing.

^
a fair furniture company