Vepa werkplek

Wat is het belang van een goede en innovatieve werkplek?

Productief werken hebben werknemers voor een deel zelf in de hand.
Een goede werkplek en een prettige werkomgeving kunnen beide bijdragen aan het verhogen van de werksfeer en daarmee de arbeidsproductiviteit.
Door de focus te leggen op een duurzame kantoorinrichting en werkplekbeheer is efficiëntie in de hand te werken.

Een goede werkplek, waarom?

Een goede werkplek speelt een prominente rol bij het creëren van een zo optimaal mogelijke werksfeer. Het kiezen van comfortabel en ergonomisch kantoormeubilair én de juiste inrichting van de werkomgeving dragen bij aan het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van de werknemer. Gevolg hiervan is een mogelijk een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Waar moet een goede werkplek aan voldoen?

Vepa richt werkomgevingen in zonder de basisprincipes van een goede werkplek uit het oog te verliezen. Naast voldoende ruimte voor alle noodzakelijke elementen op de specifieke werkplek, is voldoende bewegingsruimte van groot belang. Genoeg ruimte zorgt voor positieve effecten op gezondheid en welzijn van de werknemers. Door de werkruimte zo optimaal mogelijk in te richten en te investeren in een efficiënte en ruime inrichting, wordt de arbeidsproductiviteit positief beïnvloed.

Vepa denkt mee in het creëren en inrichten van een prettige en functionele werkomgeving ter bevordering van de productiviteit en het tegengaan van ziekteverzuim. Hierbij wordt rekening gehouden met de te verrichten werkzaamheden en specifieke wensen van het bedrijf. Niet alleen het juiste (verstelbare) meubilair, maar de gehele inrichting van de werkplek wordt onder de loep genomen. Wij maken graag een inrichtingsvoorstel aangepast aan de specifieke wensen om een inspirerende en persoonlijke werkomgeving te creëren.

Innovatieve werkplek met Iotspot

De beschikbaarheid van werkplekken is – naast goed ingerichte werkplekken – een aandachtspunt. Werkplekken, overleg- en vergaderruimtes kunnen efficiënter worden gevonden door toepassing van iotspot®: een combinatie van device en een app. Met iotspot® is direct zichtbaar welke werkplek nu én de komende uren beschikbaar is. Werplekken worden optimaal benut door een functionele vraag-aanbod afstelling.

Doordat de beschikbaarheid van werk- en vergaderplekken met iotspot® inzichtelijk is, worden werkplekken efficiënter gebruikt en ingericht. Het kiezen van een werkplek gerelateerd aan een activiteit is net zo eenvoudig als het vinden van een werkplek in de buurt van de directe collega’s. Werkplekken kunnen op een efficiëntere manier worden schoongemaakt en verwarming en licht worden afgestemd op de bezetting van de werkplek. Productiviteit neem toe en op een milieubewuste manier wordt met werkplekken omgegaan.

Uw werkplek ingericht door Vepa

Vepa denkt graag mee in het ontwikkelen van werkplekken op maat. Bent u geïnteresseerd in een werkplek ingericht door Vepa, of wilt u meer informatie over werkplekinrichting of werkplekbeheer met iotspot, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

^
a fair furniture company