Vepa nieuwe hoofdsponsor Hoogeveense Cascaderun

De 15e editie vindt zondag 16 april 2023 plaats.

– persbericht –

Vepa the furniture factory, fabrikant van kantoor- en projectmeubilair in Hoogeveen, verbindt zich voor de komende drie jaren als hoofdsponsor aan de Hoogeveense Cascaderun. Het bedrijf deelt het hoofdsponsorschap met Uiterwijk Winkel, Unigarant en Van Triest. De 15e editie van de Hoogeveense Cascaderun vindt op zondag 16 april 2023 plaats.

Bekend in de regio
Oh, werk je bij de Vepa? Iets met verpakkingen toch? Of nee, karton. Ook niet? Veel mensen in de omgeving van Hoogeveen kennen de naam Vepa wel, maar weten eigenlijk niet wat we doen’, begint Janwillem de Kam, directeur van Vepa, zijn verhaal. ‘Dat terwijl we in 2018 zowel Drentse onderneming, als duurzaamste bedrijf van Drenthe zijn geworden’. Bij Vepa wordt met circa 300 medewerkers meubilair voor de Nederlandse, Duitse, Belgische en Britse markt gemaakt. Alle tafels, stoelen, kasten en bureaus worden met het mooiste machinepark in eigen fabrieken in Hoogeveen en Emmen geproduceerd.

https://vepa.nl/wp-content/uploads/2022/11/Cascade-deelnemers-2022-3.png
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2022/11/Cascade-deelnemers-2022-2.png
https://vepa.nl/wp-content/uploads/2022/11/Cascade-deelnemers-2022.png

‘Uiteraard is het vergroten van onze naamsbekendheid in de regio een reden om samen te werken met zo’n mooie organisatie als de Hoogeveense Cascaderun, we zoeken immers dagelijks nieuwe medewerkers, maar dat is zeker niet de enige’, vervolgt De Kam. ‘We dragen het evenement een warm hart toe en doen al jaren met diverse teams mee aan zowel de 5, als de 10 mijl’, vult Freek Bloema, hoofd binnendienst bij Vepa, aan. ‘De Hoogeveense Cascaderun is een begrip in de regio, een evenement waar we ieder jaar weer naar uitkijken en waar we graag ons steentje aan bijdragen.’ 

Ontspanning door inspanning
De samenwerking met de Hoogeveense Cascaderun is een mooie aanvulling op het Vepa Running- en Cycling Team. Ieder jaar doet het team mee aan uitdagende tochten en evenementen voor hardlopers, racefietsers en ATB’ers, zoals de Zevenheuvelenloop en de Fair Furniture Ride. En dus ook de Hoogeveense Cascaderun. ‘We kijken uit naar de komende editie en gaan er alles aan doen om met zoveel mogelijk collega’s, familie en vrienden aan de start te staan’, sluit Bloema af.

De Hoogeveense Cascaderun verwelkomt Vepa met open armen. ‘Mede dankzij de inzet van onze zeer gewaardeerde sponsoren zijn wij gegroeid tot het evenement dat Hoogeveen vandaag de dag kent. We kunnen dan ook niet wachten om samen te werken aan mooie dingen en om op 16 april weer een geweldige editie neer te zetten. Vepa, van harte welkom!’, aldus Jurrie Giethoorn van de Hoogeveense Cascaderun.

Op de foto (v.l.n.r.): Jurrie Giethoorn (Cascaderun), Michael Brinkhof (Cascaderun), Janwillem de Kam (Vepa), Freek Bloema (Vepa).

^
a fair furniture company