Vepa genomineerd voor Duurzame-Dinsdag-Prijs

Het houdt maar niet op. Wederom is Vepa genomineerd voor een bijzondere prijs.
Met Plastic Whale Circular Furniture zijn we nu genomineerd voor de “Duurzame-Dinsdag-Prijs“. Deze prijs wordt uitgereikt aan een initiatief dat zich richt op meerdere aspecten van duurzaamheid. Op 4 september  2018 wordt bekend gemaakt welke initiatieven de prijzen daadwerkelijk winnen!

 

Wat is Duurzame Dinsdag?
De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. De Duurzame-Dinsdag-koffer vol met diverse ideeën en initiatieven wordt aangeboden aan het kabinet. Dit jaar neemt Staatssecretaris Stientje van Veldhoven de Duurzame-Dinsdag-koffer in ontvangst en zal ze enkele ideeën en initiatieven uitlichten. Ook worden er namens de partners van Duurzame Dinsdag prijzen uitgereikt. Onder andere op het gebied van klimaat, groen, energie en sociale duurzaamheid.

Waarom de politiek?
De politiek is verantwoordelijk voor het beleid in Nederland, maar wie weet beter wat er in de samenleving speelt dan de ‘gewone man’ zelf? Het aanbieden van de koffer staat dan ook symbool voor onze maatschappij, waarin enorm veel kennis, initiatief en creativiteit voor handen is op het gebied van duurzaamheid.

Meer over de prijs op: https://www.duurzamedinsdag.nl/Nieuws/Duurzame-Dinsdag-prijs-genomineerden
Meer over Plastic Whale Circular Furniture op: https://vepa.nl/plastic-whale-by-vepa/

^
a fair furniture company