Treinbanken

Een aanvulling op ieder kantoor.

Op kantoor zien we ze steeds vaker, de treinbanken.
Waar het voorheen enkel beperkt werd tot de bedrijfskantine, worden ze tegenwoordig ook vaker toegepast als werkplek in veel kantoren.

De treinbanken of Units van Vepa zijn in veel opzichten met recht een aanvulling op uw kantoorinrichting.
Ze zijn bijna onmisbare in iedere werkomgeving.

Het nieuwe werken

Door veranderingen in de manier van werken is er behoefte aan verschillende soorten kantoormeubilair. Dynamiek op de werkvloer is waar het om draait en multifunctioneel inzetbaar meubilair draagt bij aan de verbetering hiervan.

Treinbanken zijn hier een perfect voorbeeld van. Ze zijn geschikt voor zowel actieve als passieve werkzaamheden en geheel volgens het principe van flexibel en taak gerelateerd werken.

Veelzijdig zitelement

Treinbanken kunnen dienst doen als gewone werkplek. De ondiepe zitting en rechte rugleuning zorgen voor een actieve zithouding waardoor er gemakkelijk met een laptop gewerkt kan worden.

Onze Units zijn ook in te zetten voor een moment van ontspanning op een andere plek dan het bureau of voor overleggen in hiervoor ingerichte ruimtes. De treinbanken staan ook goed in het bedrijfsrestaurant, ze zijn een fijne plek om te lunchen.

Diverse opstellingen en maatvoeringen

Door de modulaire maatvoering zijn veel opstellingen mogelijk. Alle verschillende elementen zijn eenvoudig te koppelen. Hoogte, diepte en breedtematen zijn te kiezen afhankelijk van uw beschikbare ruimte. Enkele hoekbanken, met of zonder achterwand, dubbele ruggelings gekoppelde coupébanken en hoekbanken behoren tot ons assortiment. De achterzijde kan gestoffeerd worden voor betere akoestiek en een mooier aanzicht. Dit is vooral mooi wanneer de treinbank vrij in de ruimte wordt geplaatst.

Combineer met andere Vepa meubelen

Met hun strakke en neutrale uitstraling zijn treinbanken goed te combineren met ander meubilair. Houd de inrichting rustig met de plaatsing van meerdere treinbanken of creëer een speelser effect door te variëren in meubelgebruik. Bepaal zelf welke kleuren het best in uw interieur passen.

Op onze website vindt u een overzicht van inrichtingen waarin treinbanken gebruikt zijn.  Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op.

^
a fair furniture company