Tour Facilitair 6 oktober 2021

Hij staat gepland: de 5e editie van de Tour Facilitair. Op woensdag 6 oktober 2021 zal dit sportieve evenement weer plaatsvinden.
Helaas kon de 2020 editie van Tour Facilitair niet doorgaan. Gezien de omstandigheden van dat moment niet meer dan logisch. In 2021 stappen wij weer op de fiets, binnen de dan geldende maatregelen.

Tour Facilitair is er voor en door de facilitaire markt. Opdrachtgevers, leveranciers en adviseurs: elke professional uit de facilitaire wereld is welkom.
Een bewezen evenement met in 2019 maar liefst 175 deelnemers. De Tour Facilitair wordt georganiseerd door The Food Office, Albron, HEYDAY Facility Management en Vepa the furniture factory.

De toertocht en route
De start- en finish van de vijfde editie van deze toertocht vindt plaats bij SKO in Oldenzaal, één van de Vepa-dealers. Een streek die wij met Tour Facilitair voor de eerste keer bezoeken. De tussenstop vindt plaats bij het Erve Asito stadion in Almelo. Deze locatie wordt beschikbaar gesteld door Asito, een zusje van HEYDAY Facility Management.
Tour Facilitair staat volledig in het teken van de fiets. Er wordt die middag ongeveer 80 kilometer gefietst. Het eerste deel van de route fietsen we in peloton en in een rustig tempo. Renners van de organisatie fietsen het peloton tijdens dit deel van de toertocht voor. Dit eerste deel biedt je alle mogelijkheid om kennis te maken met andere deelnemers en om even bij te praten. Het tweede deel van de tocht is bepijld en rijden de deelnemers op hun eigen tempo. Je maakt dit deel van de tocht zo zwaar als je zelf wilt.

Het programma
Het programma is even aantrekkelijk als doelgericht: we genieten eerst van een overheerlijke lunch, stappen dan op de fiets voor onze tocht en sluiten de dag af met een borrel: de ideale gelegenheid om na te praten en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten. Niemand gaat met een lege maag naar huis!
Het programma (onder voorbehoud):

  • 12.00 – 13.00 uur – Welkom met een overheerlijke lunch
  • 13.00 – 13.15 uur – Welkomstwoord en fotomoment
  • 13.15 uur – Het vertrek voor het eerste deel van de route
  • 14.45 – 15.15 uur – Tussenstop
  • 15.15 uur – Vertrek voor het tweede deel van de route
  • 17.00 – 19.00 uur – Informeel napraten tijdens de gezellige borrel

Goed doel
Een deel van de bijdragen gaat naar het goede doel: in 2021 doneren wij aan CliniClowns.

Deelnemen?
Ben je professional in de facilitaire markt en wil je graag meedoen? Laat het ons weten. Stuur even een mailtje naar cycling@vepa.nl, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang.

COVID-maatregelen
Op dit moment weten we natuurlijk nog niet wat de regels t.a.v. COVID-19 zullen zijn op 6 oktober.
Daarom beschouwen we de Tour Facilitair vooralsnog als een ‘Testen voor Toegang‘-evenement. Dat betekent dat je bij binnenkomst moet kunnen aantonen dat je veilig kunt deelnemen. Dus óf je bent volledig gevaccineerd óf je hebt een negatief testresultaat.  We controleren bij aanvang of jij een geldig coronatoegangsbewijs hebt via de QR-code in de CoronaCheck-app.

^
a fair furniture company