Samenwerking Vepa en Ifmec

Donderdag 25 november 2021 hebben Bert Top van Vepa en Leo Laanen van Ifmec Research & Innovation een samenwerkingsconvenant voor 2022 getekend. De handtekeningen werden – niet geheel toevallig – gezet tijdens de kennissessie: What’s Next: het hybride kantoor in onze nieuwe Fair Furniture Academy in Emmen waarbij Leo Laanen en Carolien Koek de gastsprekers waren.

Vepa en Ifmec gaan gericht samenwerken op het gebied van duurzaamheid in het facilitaire werkveld. De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn hiervoor het belangrijkste uitgangspunt. Als Fair Furniture Group hebben we vijf SDG’s geselecteerd die onze extra aandacht verdienen: kwaliteitsonderwijs, waardig werk en economische groei, verantwoordelijke consumptie en productie en leven op het water & land. Onze gezamenlijke inspanning zal waarde toevoegen aan organisaties op het gebied van één van deze onderwerpen.

What’s Next
Als het afgelopen jaar ons iets heeft geleerd, dan is het wel de behoefte aan nieuwe werkvormen, aanpassingen in huisvesting en het doen van een beroep op de creativiteit binnen facility management. Verandering is voor (kantoor)organisaties dagelijkse praktijk geworden.

Carolien Koek van LSa en Leo Laanen van Ifmec namen deelnemers van de kennissessie op een inspirerende ‘eigen-wijze’ manier mee in dit traject. Prikkelend, een spiegel voorhoudend en met een duidelijke visie naar de toekomst.

De bijeenkomst van 25 november was de eerste in onze nieuwe What’s Next-reeks. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe activiteiten in de Academy of onze What’s Next-kennissessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 

 

 

^