Roldeur- en schuifdeurkasten

Ruimte besparen met roldeurkasten of schuifdeurkasten.

Roldeur- en schuifdeurkasten zijn ruimtebesparende alternatieven op grote archiefkasten.
De perfecte uitkomst voor zowel commerciële kantoortuinen als een privékantoor.

Deuren slaan niet open, waardoor de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk gebruikt wordt.
Berg op een georganiseerde en professionele manier documenten, boeken en ordners op.

Ruimtebesparend

In tegenstelling tot draaideurkasten verdwijnen de deuren van roldeur- en schuifdeurkasten in de kast. Eenvoudig te integreren in bestaande ruimtes, want er hoeft geen rekening gehouden te worden met deuren die naar buiten draaien of lades die voldoende ruimte moeten hebben om open te schuiven.

Archiefkasten met roldeuren zijn een efficiënte en ruimtebesparende opbergmogelijkheid.

Indeling van kantoorruimte

KS-store schuifdeurkasten zijn door de mooie afwerking vrij in de ruimte te plaatsen als efficiënte ruimteverdeler. Deze schuifdeurkasten zijn standaard geleverd met gladde deuren.

Wilt u de akoestiek verbeteren? Wij leveren de schuifdeurkasten ook met akoestisch materiaal, aangebracht achter perforaties in de deur. Het absorbeert geluid en zorgt voor een mooie uitstraling.

R-store roldeurkasten hebben een houten ombouw is van duurzaam PEFC- en FSC-gecertificeerd hout. De roldeurkasten zijn in diverse kleuren en decors verkrijgbaar. Zo is er altijd een uitstraling die bij uw kantoorruimte past. De sluitlamellen zijn voorzien van een magneetstrip waardoor deze naadloos sluiten.

Uitbreidingsopties

Toegankelijk voor iedereen of voorzien van een cilinderslot wanneer er behoefte aan meer privacy of veiligheid. Door de toevoeging van een slot wordt de toegang tot belangrijke documenten voor onbevoegden moeilijker gemaakt.

Optioneel zijn uittrekframes voor hangmaplades toe te voegen. Hangmaplades zijn volledig uittrekbaar, waardoor u snel vindt wat u zoekt. Vergeet niet om hier rekening mee houden in de inrichting. De lades trek je namelijk naar buiten open, wat vraagt om wat meer ruimte.

Verschillende maten en kleuren

Onze schuifdeur- en roldeurkasten zijn leverbaar in verschillende breedtes en ordnerhoogtes van 2, 3, 4, of 5 ordners. De kleur? Die bepaalt u zelf aan de hand van onze uitgebreide kleurkaart.

Voor de productie van uw roldeurkast of schuifdeurkast kunnen wij u breed adviseren.
Van kleurkeuze tot grootte, neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek met ons uw ideeën en de mogelijkheden.

^
a fair furniture company