Vitens

Zwolle

Waterbedrijf Vitens heeft haar kantoor in Zwolle heringericht en in gebruik genomen als nieuwe hoofdkantoor. Vitens regelt het water voor 5,5 miljoen mensen in Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, en Friesland.

Studio Groen + Schild heeft het interieur ontworpen. Vepa heeft daarin een groot deel van het nieuwe kantoormeubilair mogen leveren. Het nieuwe interieur ondersteunt de nieuwe manier van werken voor Vitens. Open werkplekken worden gecombineerd met stilte-werkplekken. Een deel van de werkplekken is verstelbaar tot sta-hoogte. De kasten dienen tevens als ruimtescheiding, zonder de transparantie van het interieur te beperken.

Met VPAX heeft Vepa overlegtafels voor de open ruimtes geleverd en ook in afgesloten overlegruimtes van verschillende formaten is voorzien. Ook de overleghoeken met Cocoontafels worden gebruikt voor werken, overleg en samenwerken.

De verbouwing is in fases uitgevoerd. Het meubilair is steeds volgens deze fases uitgeleverd. Door een proactieve en goede samenwerking, ondersteund door een gedetailleerde leverplanning zijn alle fases tijdig opgeleverd.

Afbeeldingen

^
a fair furniture company