VGZ Heerlen - Vepa the furniture factory

VGZ Heerlen

Heerlen

Voor VGZ in Heerlen en Arnhem heeft Vepa speciale call-centeropstellingen ontworpen op basis van Step 4 duo-werkplekken. De speciale tussenkasten zijn voorzien van  een in hoogte verstelbare akoestische wand, waardoor zowel bij het zittend als het staand werken de juiste privacy geboden wordt.

Verder zijn “oude” T-poten door middel van revitalisatie voorzien van een nieuwe wang.

Soms wordt je uitgedaagd tot iets nieuws en iets uitzonderlijks. Onze sales partner kwam met zo’n uitdaging in een project voor VGZ Zorgverzekering. Deze uitdaging was: ‘hergebruik zoveel mogelijk meubilair van een andere fabrikant, maak daar een modern nieuw concept van met een éénduidige uitstraling en laat de verstelbare tussenwanden onafhankelijk van de bureaus van zit- tot stahoogte mee bewegen.’

Zo gezegd zo gedaan! Circa 50% van de oude bureaus waren technisch geschikt voor hergebruik en deze werden gerefurbished in dezelfde look-and-feel als de nieuwe werkplekken. Een speciaal tussenelement werd ontwikkeld dat tegelijk voorzag in de berging van alle ICT behoeften als CPU’s, thin-clients en cable management. In dit tussenelement was een verstelbare wand geïntegreerd waardoor naar wens van de gebruiker de hoogte van de tussenwand kon worden aangepast van optimale concentratie tot optimale communicatie.

Afbeeldingen

+
^
a fair furniture company