Thales

Hengelo

Vepa heeft voor Thales in Hengelo custom-made werkplekken en workbenches op basis van Step 4 ontwikkeld. Het nieuwe gebouw is volledig ingericht op basis van Het Nieuwe Werken.

Thales is actief in professionele elektronica voor defensie- en veiligheidstoepassingen zoals radar en communicatiesystemen. Het bedrijf telt meer dan 2.000 medewerkers en heeft vestigingen in Hengelo, Huizen, Eindhoven, Delft en Enschede.

Thales had met al haar eigen technische kennis al een behoorlijk goed beeld gevormd van de eisen die zij aan hun werkplek wilden stellen. Door de nieuwe manier van werken in ‘open space planning’ waren de eisen met betrekking tot individuele verlichting, akoestiek, klimaat, cable management, en verstelbaarheid hoog.

Dit vertaalde zich in een gecombineerd teamwerkplek-concept met geïntegreerde verlichting, klimaatregeling, bekabeling en akoestische separatiewand.

Door uit te gaan van bestaande componenten en deze te combineren met specifieke technische oplossingen konden wij op korte termijn en tegen een concurrerende prijs de optimale oplossing bieden.

Afbeeldingen

Gerelateerde producten

^
a fair furniture company