Tétris

Amsterdam

Het eindresultaat is een hoofdkantoor met een open structuur en een warme uitstraling

Exterieur en interieur gelinkt
De interieurarchitect wilde het exterieur en interieur graag aan elkaar linken. Het kantoor is namelijk gevestigd in twee glazen ronde torens en die ronde afwerking heeft hij doorvertaald in het gehele interieur. Dit is ook in de werkplekken van VepaDrentea doorvertaald. Door een fijne samenwerking tussen Tétris, VepaDrentea en InteriorWorks staan er nu diverse Presto SW en Presto SW Bench werkplekken van Drentea met ronde afwerkingen zoals ronde wangen, tafelbladen en elektrificatievoorzieningen.

Open structuur
‍‍Het eindresultaat is een hoofdkantoor met een open structuur en een warme uitstraling. Naast werkplekken met alles er op en aan is er voldoende ruimte om je even terug te trekken of juist voor een gezellig gesprek met collega’s.

‍‍Het kantoor is ingericht als een stad. Zo zijn er diverse wijken, waaronder het business district, een food district en ook een wijk waarbij ontspanning voorop staat. De lay-out van het kantoor is zo vormgegeven dat iedere afdeling een eigen plek heeft, maar de open structuur van het kantoor verwelkomt iedereen overal te werken en ontspannen.

Het werkt echt!
Het eindresultaat is een hoofdkantoor met een open structuur en een warme uitstraling.

Afbeeldingen

^