Saxion

Enschede en Deventer

Saxion is een hogeschool met vier vestigingen in Oost-Nederland.

Saxion Enschede
Voor de academie AMM van Saxion hogeschool in Enschede heeft Vepa o.a. de OTSWO’s (Open Transparante Stimulerende WerkOmgeving) nieuw ingericht. Plekken waar studenten elkaar makkelijk opzoeken en waar in een prettige sfeer individueel of projectmatig gewerkt kan worden. De OTSWO’s bevinden zich tussen de leslokalen en de ruimtes van de medewerkers van Saxion in, waardoor het bij uitstek ontmoetingsplekken zijn. Daarnaast zijn ook werkplekken en overlegruimtes van medewerkers nieuw ingericht.

Saxion Deventer
In Deventer is Academie ABR&R (Bestuur, Recht & Ruimte) en HBS (Hospitality Business School) te Deventer door Vepa ingericht. De inrichting van de verschillende werkateliers is gebaseerd op het nieuwe werken. De ruimtes hebben een flexibele en multifunctionele inrichting, onder andere door het gebruik van verrijdbaar/verplaatsbaar meubilair.
De flexibele ruimtes zijn te gebruiken om kennis te delen, te werken in kleine groepen, te ontmoeten, te gebruiken voor zelfstudie en om les te geven. Met hetzelfde meubilair kan een gesloten inrichting, met kleinere ruimtes of een open inrichting gecreëerd worden.

Een belangrijke voorwaarde vanuit de strategische visie van Saxion is het creëren van een eigen gebied. Studenten en medewerkers hebben een herkenbare eigen plek waar men zich thuis voelt.

Vepa leverde Pit stoelen, Pit barkrukken, het loungeprogramma Moi, VPAX tafels, Step zit-sta vergadertafel, Patch werkplekken, Meet vergadertafels , klaptafels, (sta)tafel T60, Fado stoelen, treinbanken, poefje en Fado tafels.

Afbeeldingen

^
a fair furniture company