Össur Europe

Eindhoven

Össur ontwikkelt en produceert orthopedische hulpmiddelen waaronder prothesen, om de mobiliteit van mensen te verbeteren.
Rondom de vide bevinden zich de Össur Academy, open kantoortuinen met zitsta werkplekken, stiltewerkplekken en vergaderruimtes.

Open kantoortuinen
Direct bij binnenkomst betreed je een lounge en restaurant, een ontmoetingsplek waar klanten, gasten van de Össur Academy én werknemers gastvrij worden ontvangen. Er kan worden geluncht, overlegd of gewoon worden gewerkt. Deze lounge staat middels een ruime vide in (open) verbinding met alle afdelingen van het gebouw.

Via grote raampuien is er contact met het warehouse. Rondom de vide bevinden zich de Össur Academy, open kantoortuinen met zit-/st- werkplekken, stiltewerkplekken en vergaderruimtes. Het uitzicht op de groene omgeving vormt onderdeel van het interieur. In de vide hangt de boardroom ‘Reykjavik‘ voor een moswand, refererend naar de IJslandse wortels van Össur.

Mooi landschap met werkplekken
Het kantoor heeft in totaal 110 Flightdesk werkplekken – de meeste bevinden zich op de eerste en tweede verdieping, waar op open kantoorvloeren wordt gewerkt. De werkplekclusters en overlegtafels staan op een grijze vloerbedekking en op een vast stramien, zodat ze eenvoudig kunnen worden verwisseld. Alle Flightdesk werkplekken zijn elektrisch in hoogte verstelbaar – voor zittend en staand werken.

Archtitect Willemse: “Ik vroeg me aanvankelijk wel af of alle werkplekken in hoogte verstelbaar moesten zijn, maar het wordt erg veel gebruikt. Er ontstaat nu een mooi ‘landschap’ wanneer de beeldschermen op verschillende hoogten staan.” Er is een clean desk policy en iedereen kan overal gaan zitten, maar er wordt wel in clusters gewerkt. De werkplekken worden gescheiden van de verkeerszone door akoestische schuifdeurkasten, met in het midden een lockerkast.

Afbeeldingen

Enthousiast?

Heb je hierover een vraag of opmerking?
Laat hieronder je bericht achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Liever direct persoonlijk contact?
Bel of mail ons gerust, we spreken je graag!

^