Gemeente Nieuwegein - Vepa the furniture factory

Gemeente Nieuwegein

Nieuwegein

Het nieuwe stadhuis van Nieuwegein maakt deel uit van een groot plan, waarin cultuur en het bestuur van Nieuwegein elkaar treffen.

De opdracht voor de inrichting met werkplekmeubilair van het nieuwe gemeentehuis, het Stadshuis van gemeente Nieuwegein is verworven door het winnen van de daarvoor uitgeschreven Europese Aanbesteding. Het nieuwe werkplekmeubilair faciliteert Het Nieuwe Werken.

Vepa heeft de totale projectbegeleiding op zich genomen: van advisering en productie tot de service en aftersales. Het betreft ruim 300 bureaus, workbenches, bureaustoelen, kasten, werkplekken CAD-stations, callcenter werkplekken, vergader- en overlegtafels inclusief stoelen/fauteuils, tafels en stoelen spreekkamers, werkplekken B&W kamers (bureau+bureaustoel), overlegtafel met fauteuils.

Het Stadskantoor Nieuwegein is een ontwerp van het Deense architectenbureau 3 X/N: het is een gebouw met een open karakter, met vides over de gehele hoogte en grote open verblijfsgebieden in een zee van licht. De kleur wit vormt de basis, met de centrale trap in de hal als in het oog springend middelpunt.

Afbeeldingen

+
^