units-cocoon

Units

Treinbanken zijn niet meer weg te denken in de huidige werkomgeving. Of het nu gaat om de inrichting van een restaurant, school of kantoor.

Units treinbanken van Vepa passen prima bij de visie op Het Nieuwe Werken. Door te combineren met kolompoottafels, verrijdbare klaptafels of de Vepa Cocoontafels creëert u een fraaie opstelling.

units-hoekelement

De banken zijn goed koppelbaar. Hier door zijn veel opstellingen mogelijk.

Product informatie

info

Loungebank met een moderne vormgeving.

Units voelt zich overal thuis en is uitermate geschikt voor restaurant, school en kantoor. Doordat het goed te combineren is met andere Vepa producten is er voor elke ruimte een goede opstelling te bedenken.

Door middel van een lineaire koppeling zijn de banken met elkaar te verbinden.

De zithoogte van de bank is 45 cm, de zitdiepte 46 cm. Hier onder zijn de overige maten te bekijken.

units-specs-2
Opties en accessoires

Opties

  • Hoogte: 105 cm, 120 cm.
  • Breedte 140 cm, 180 cm.
  • Achterwand, gestoffeerd of melamine.
  • Hoekbank.
  • Dubbele coupébank.
  • Plint, standaard uitgevoerd in antraciet, optioneel in andere kleur.
  • Set lineaire koppeling.
Kleuren en stoffen

Decoren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download

Brochure (1462 kb)

zip-download
Units treinbank - 3D-DWG (1857 kb)
zip-download
Units treinbank - Vector works (2552 kb)
MVO

Units is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.