DSC_2587

T60

Een kolomtafel met eigen karakter. T60 is zowel rond als vierkant verkrijgbaar, zowel staande hoogte, normale hoogte en lounge (lage) hoogte.

Deze tafel is goed te gebruiken voor het houden van één-op-één-meetings of in ontvangstruimtes. De tafel is ook verkrijgbaar grotere maten.

T60VLR

Het onderstel zorgt voor een stabiele tafel. De kleur van de kolom volgens epoxykaart. De kleur van het blad en bladrand zijn naar keuze volgens de kleurenkaart.

Productinformatie

info

Tafellijn met een robuuste vormgeving voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek etc.

T60 is in verschillende vormen en maten te verkrijgen, zo is er keuze uit een rond blad en een vierkant blad, waarbij de vorm van de kolom mee wordt genomen in het keuze van het blad.

Bekijk de afbeelding hieronder voor overige maten en opties.

t60-specs
Opties en accessoires

Opties

 • Onderstel: epoxy volgens kaart.
  Hoogte: 46cm, 74cm, 110cm.
  Ronde kolom en vloerplaat.
  Vierkant 1-kolomspoot.
  Vierkant 2-kolomspoot.
 • Blad: 18mm melamine, 25mm melamine (uitsluitend in de kleur grijs E0-02, ahorn 45, noten 40, beuken 50, wit E0-00 en eiken cremona 94), 18mm hardplastic.
 • Blad 34/36mm dik.
 • Kabeldoorvoerdop.
 • Multiplex-look kunststof rand 2mm.
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Beitskleuren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
T60 - Vector works (2281 kb)
zip-download
T60 - 3D-DWG (2384 kb)

Brochure (1462 kb)

MVO

T60 is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Gerelateerde Projecten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken