t40

T40

Strak ontwerp door de mooie vierkante poot. Functioneel en tijdloos. Model T40 blinkt uit in de verscheidenheid aan verkrijgbare afmetingen en diverse kleurschakeringen. Het buisframe is verchroomd of geëpoxeerd in iedere gewenste RAL kleur.

IJzersterk staaltje van een tijdloos model. Tafel T40 blinkt uit in functionaliteit en is geschikt voor ‘rechttoe-rechtaan’ toepassingen, maar ook voor speelse opstellingen.

De verschillende uitvoeringen en bladmaten maken zeer veel opstellingen mogelijk. Legio toepassingsmogelijkheden dus en aangezien tafel T40 in veel bladmaten en uitvoeringen is opgenomen, is er altijd een passende oplossing voor de door u gewenste toepassing.

Productinformatie

info

Tafellijn met een tijdloze vormgeving.

  • Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer, kantines, bedrijfsrestaurant etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Deze tafel is in veel formaten te verkrijgen. Voor meer informatie hierover neem dan contact op met één van onze werknemers.
  • Onderstel: epoxy of verchroomd (niet bij driehoekframes)
  • Blad: 18mm melamine, 25mm melamine (uitsluitend in de kleuren grijs E0-02, ahorn 45, noten 40, beuken 50, wit E0-00 en eiken cremona 94), 18mm hardplastic, 12mm volkern, 18mm fineer (Kersen 02, ahron, noten, blank eiken of blank beuken).
  • Blad 34/36mm (dubbeldik), ten opzichte van 18mm blad.
  • Blad kleurbeits
  • Steldoppen
  • Kabeldoorvoerdop
  • Multiplex-look kunststof rand 2mm
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
T40 - Vector works (7491 kb)
zip-download
T40 - 3D-DWG (6285 kb)
MVO

T40 is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Gerelateerde Projecten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken