T30-stapel_1

T30

IJzersterk staaltje van een tijdloos model. Tafel T30 blinkt uit in functionaliteit en is geschikt voor ‘rechttoe-rechtaan’ toepassingen, maar ook voor speelse opstellingen.

De verscheidenheid in bladmaten maken vrijwel elke denkbare opstelling mogelijk. Aangezien tafel T30 in veel bladmaten in het snelleverprogramma is opgenomen, kunt u binnen korte tijd een opstelling in huis hebben.

Productinformatie

info

Tafellijn met een tijdloze vormgeving.

  • Toepassing: tafellijn voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer, kantines, bedrijfsrestaurant etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Deze tafel is in veel formaten te verkrijgen. Voor meer informatie hierover neem dan contact op met één van onze werknemers.
  • Onderstel: epoxy of verchroomd (niet bij driehoekframes)
  • Blad: 18mm melamine, 25mm melamine (uitsluitend in de kleuren grijs E0-02, ahorn 45, noten 40, beuken 50, wit E0-00 en eiken cremona 94), 18mm hardplastic, 12mm volkern, 18mm fineer (Kersen 02, ahron, noten, blank eiken of blank beuken).
  • Blad 34/36mm (dubbeldik), ten opzichte van 18mm blad.
  • Blad kleurbeits
  • Steldoppen
  • Kabeldoorvoerdop
  • Multiplex-look kunststof rand 2mm
  • Demontabel frontpaneel 18mm dik
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
T30 - 3D-DWG (4687 kb)
zip-download
T30 - Vector works (11175 kb)
MVO

Made in Holland: T30 is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland. Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken