stoel 400 – 404 rood voorkant

stoel 400

Ontworpen in de jaren 60 heeft stoel 400 een lange geschiedenis. Topkwaliteit door de keuze voor mooie en duurzame materialen: rug en zitting van duurzaam hout, armleggers van oersterk bakeliet en het frame van gerecycled staal.

Stoel 400 kan worden uitgevoerd met armleggers in onverslijtbaar origineel bakeliet. De rug en zitting kunnen volledig gestoffeerd worden. De stoelen zijn bovendien stapelbaar.

Het ijzersterke frame voldoet aan de hoge eisen van het hedendaagse onderwijs. Zowel in het klaslokaal als in bedrijfsrestaurants is deze stoel op zijn plaats.

stoel 400 – 401 zwart schuin

Deze stoel ademt nostalgie, maar toch helemaal van deze tijd. Geproduceerd sinds de jaren 60 heeft het ontwerp de tand des tijds volledig doorstaan.

info

Stoelenlijn met een nostalgische vormgeving.

  • Toepassing: Stoelenlijn voor veel omgevingen zoals leslokaal, teamwerkplek, overlegruimtes, wachtkamer, bedrijfsrestaurant etc.
  • Stapelbaar.
stoel-400-productblad
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel standaard geëpoxeerd, optioneel verchroomd.
  • Rug en zitting: blank gelakt, kleurbeits, kleurlak of volledig gestoffeerd.
  • Viltglijders of basculerende viltglijders.
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Beitskleuren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Stoel 400 - 3D-DWG (3922 kb)
zip-download
Stoel 400 - Vector works (4396 kb)

Brochure (1875 kb)

MVO

Stoel 400 is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken