Skeef-hout-hoog-vierkant

Skeef

De tafelserie Skeef heeft karakteristieke scheve poten. En daarmee is direct een stevige basis neergezet. Skeef is leverbaar met houten poten of met een metalen onderstel. Bijzonder is de uitvoering met trapezium blad.

Als bijzettafel is Skeef een aangename aanvulling. Door de houten poot wordt een huiselijke sfeer gecreëerd. Deze lage variant is er met rechthoekig of rond blad. Het rechthoekige blad heeft subtiele afgeronde hoeken.

Skeef-hout-hoog-trapezium

‘Scheve’ poten,
een stevige basis.

Product informatie

Info

Tafelserie met karakteristieke scheve poten. Makkelijk in gebruik en voelt zich in elke omgeving thuis.

Verschillende bladen zijn bij Skeef mogelijk, rond en rechthoekig met afgeronde hoeken. Bijzonder is de uitvoering met trapezium blad. Daarnaast zijn verschillende hoogtes mogelijk; een bijzettafel met een aangename hoogte van 42 cm en tafels met een ‘werk’hoogte van 74,5 cm. Bekijk de overige maten hieronder in de afbeelding.

skeef-specs
Opties en accessoires

Opties

  • Houten poot, blank gelakt, kleurbeits of kleurlak.
    Standaard met kunststofglijder, optioneel viltglijder.
  • Metalen poot, geëpoxeerd.
    Standaard met steldop.
  • Kleur bladrand volgens kleurenkaart.
  • Kleur onderstel volgens kleurenkaart.
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Beitskleuren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download

Skeef (2269 kb)

zip-download
Skeef - 3D-DWG (11306 kb)
MVO

Skeef is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken