Saxion – Academie Mens en Maatschappij (AMM)

Voor de academie AMM van Saxion hogeschool in Enschede heeft Vepa o.a. de OTSWO’s (Open Transparante Stimulerende WerkOmgeving) nieuw ingericht. Plekken waar studenten elkaar makkelijk opzoeken en waar in een prettige sfeer individueel of projectmatig gewerkt kan worden. De OTSWO’s bevinden zich tussen de leslokalen en de ruimtes van de medewerkers van Saxion in, waardoor het bij uitstek ontmoetingsplekken zijn. Daarnaast zijn ook werkplekken en overlegruimtes van medewerkers nieuw ingericht.

Een belangrijke voorwaarde vanuit de strategische visie van Saxion is het creëren van een eigen gebied. Studenten en medewerkers hebben een herkenbare eigen plek waar men zich thuis voelt.

Vepa leverde Pit stoelen, Pit barkrukken, het loungeprogramma Moi, VPAX tafels, Step zit-sta vergadertafel, Patch werkplekken, Meet vergadertafels , klaptafels, (sta)tafel T60, Fado stoelen en Fado tafels.

Over Saxion
Saxion is een hogeschool met vier vestigingen in Oost-Nederland. De Academie Mens en Maatschappij (AMM) wil met haar opleidingen Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en haar Kenniscentrum Gezondheid, Welzijn en Technologie aansluiten bij de ontwikkelingen in het werkveld en een leidende rol spelen in opleiding en kennisontwikkeling.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken