Saxion – Deventer

Vepa won de aanbesteding van de inrichting voor de Academie ABR&R (Bestuur, Recht & Ruimte) en HBS (Hospitality Business School) te Deventer.

De inrichting van de verschillende werkateliers is gebaseerd op het nieuwe werken. De ruimtes hebben een flexibele en multifunctionele inrichting, onder andere door het gebruik van verrijdbaar/verplaatsbaar meubilair.
De flexibele ruimtes zijn te gebruiken om kennis te delen, te werken in kleine groepen, te ontmoeten, te gebruiken voor zelfstudie en om les te geven. Met hetzelfde meubilair kan een gesloten inrichting, met kleinere ruimtes of een open inrichting gecreëerd worden.

Vepa leverde pit stoelen, pit barkrukken, het loungeprogramma Moi, treinbanken, poefjes, klaptafels, (sta)tafel T60 en (sta)tafel T40

Over Saxion

Saxion is een hogeschool met vier vestigingen in Oost-Nederland, ontworpen door architectenbureau IAA Architecten. Kenmerkend zijn transparantie van de gevelstructuur, kleurgebruik en een innovatief installatieconcept. Het gebouw is een duurzame en optimistische verschijning in de omgeving.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken