satelliet-rond

Satelliettafel

Mooi om te zien en praktisch: de verrijdbare en in hoogte verstelbare satelliettafel.

Door middel van een gaslift met voetbediening is de hoogte eenvoudig te variëren van 71 – 113 cm.

Productinformatie

info

tafellijn met een compacte moderne vormgeving.

  • Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel: Met 2 wielen en 2 glijders. Uitsluitend in kleur RAL9006 witaluminium. In hoogte verstelbaar door middel van een gaslift met voetbediening (71-113 cm).
  • Blad: Melamine 18 mm volgens staalkaart, 25 mm (25 mm melamine bladen uitsluitend in de kleuren grijs E0-02, ahorn 45, noten 40, beuken 50, wit E0-00 en eiken cremona 94. Hardplastic 18 mm. Kleur bladrand volgens kleurenkaart.

Accessoires

  • Blad dubbeldik 36/34 mm
  • Kabeldoorvoerdop
  • Multiplex look kunststof rand 2 mm
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
Satelliettafel - 3D-DWG (553 kb)
MVO

Satelliettafel is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Gerelateerde Projecten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken