r-store-50L-witwit

R-Store

Met R-store introduceert Vepa een nieuwe serie roldeurkasten. Meer maten, meer kleuren en een lagere prijsstelling. R-store is leverbaar in een groot aantal maten en kleuren.

De sluitlamellen zijn voorzien van een magneetstrip waardoor deze altijd mooi sluiten. Het slotsysteem is uitwisselbaar met onze rolblokken en kasten d.m.v. wisselkernsysteem. Meerpuntssluiting is standaard.

r-store-l-eiken

Leverbaar in 3 hoogtes: 2-, 3- en 5-ordnerhoog, in 3 breedtes: 85, 105 en 125 cm breed (85 cm alleen in 2-ordnerhoog). Lamelkleuren zwart, wit en aluminium.

Product informatie

info

Kastprogramma met diverse maten, ideaal voor opbergen en archiveren op kantoor, werkplek etc.

De romp bestaat uit 18 mm melamine, voor kleuren zie kleurkaart. Lamellen zijn van kunststof in de kleur aluminium, wit of zwart. Binnenwerk van zwart metaal waarbij er standaard een bodemplaat wordt geleverd.

Tevens zijn de deuren standaard voorzien van zwarte komgrepen, meerpuntssluiting, cilinderslot en magneetsluiting.

Voor afmetingen van de kast bekijk afbeelding hieronder.

rstore-specs
Opties en accessoires

Opties

  • Hoogte: 2 OH, 3 OH, 5 OH.
  • Breedte: 85cm (alleen bij 2 OH), 105 cm, 125 cm.
  • Roldeur kunststof lamellen, kleuren aluminium, wit of zwart.
    Standaard voorzien van zwarte komgrepen, meerpuntssluiting, cilinderslot en magneetsluiting.

Accessoires

  • Lateraal legbord.
  • Uittrekframe.
  • Uittrekbeveiliging.
  • Dieptegeleider.
  • Topblad.
Kleuren en stoffen

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
rstore-brochure
R-Store (3462 kb)
MVO

R-Store is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.