Coming soon

klein-qube-160-hout-draaideur-laag

Qube

Qube kasten zijn ontworpen om invulling te geven aan de meer huiselijke sfeer van onze werkomgeving. De opbergvolumes worden geplaatst op verhoogde onderstellen: houten pootjes of een metalen frame. Hierdoor oogt de kast luchtiger en neemt optisch minder ruimte in.

Productinformatie

info

Kenmerkend aan de kastenserie is de mogelijkheid om verschillende gekleurde deuren met elkaar te combineren, optioneel ingekaderd door een kastromp waarbij de rand is afgewerkt in massief eiken. Qube kan worden uitgevoerd met draaideuren of schuifdeuren. De inliggende zwevende schuifdeuren schuiven geruisloos achter elkaar langs.

Opties en accessoires

Accessoires

Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
MVO

Qube is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken