Qader – vrijstaand_3

Qader

Qader is de toplijn binnen het Q-store kastenprogramma. Volledig gericht op de behoefte naar hoogwaardiger en multifunctionele oplossingen voor opbergen van documenten en persoonlijke bezittingen. Gebaseerd op het houten kastenprogramma Q-store echter uitgebreid met accessoires, prachtig afgewerkt en ook geschikt als scheidingselement doordat ook de achterwand afgewerkt kan worden met verschillende materialen en akoestische oplossingen.

Qader is ook geschikt om toe te passen als dressoir. Met een oneindige keuze aan kleuren en materialen wordt Qader een aanwinst voor elke ruimte.

Product informatie

info

Qader kasten zijn in feite Q-store kasten in een subtiel lijstje of een stoere dikke lijst. Zo wordt uw Q-store kast extra mooi afgewerkt met diverse praktische en fraaie opties binnen het toch al zo complete Q-store programma. Waar Q-store stopt gaat Qader verder.

Opties en accessoires

Opties

  • Raamelement
  • Hoekelement
  • Garderobe unit
  • Kolomtafel
  • Kussen
  • Achterwand
Kleuren en stoffen

Decoren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
Qader - 3D-DWG (33976 kb)
zip-download
Qader - Vector works (25919 kb)
MVO

Qader is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.