Q-store - vrijstaand_1

Q-store

Creëer een eigen kast met de modulair opgebouwde elementen. Speelse kleurvakken of een strakke architectonische uitstraling, de keuze is aan u. Solitair of als onderdeel van een kastenwand. Q-Store op een frame of een sokkel. Tevens is een akoestische uitvoering mogelijk.

Het Q-store kastenprogramma biedt door de gekozen opbouw van het programma heel veel mogelijkheden. Basis van het programma vormen de separaat te bestellen kastframes-/sokkels en kastrompen. Frames zijn verkrijgbaar in 1-, 2- of 3x kastbreed. Hierop worden de kastrompen geplaatst.

Een wandkast Q-store wordt waterpas gesteld met behulp van de stelschroeven in de kastframe-/sokkel. Kasten op een kastframe van 160 en 240 cm dienen aan elkaar gekoppeld te worden door middel van de bijgeleverde kastverbinders.

Q-Store - Vepa Project Furniture

Met de verkrijgbare (indeel)accessoires zijn de kasten vervolgens naar ieders wens in te delen. Deuren en fronten met soft-close en standaard voorzien van een rechthoekige aluminium greep of optioneel een aluminium knopgreep. De rechthoekige grepen kunnen geëpoxeerd worden in een kleur naar keuze volgens epoxykaart. Optioneel is de kast verkrijgbaar met push-to-open sluiting (=greeploos) of met cilinderslot. Bij toepassing van rechthoekige grepen wordt de slotcilinder in de deur of front geplaatst. Bij knopgrepen wordt de slotcilinder geïntegreerd in de knop. Standaard worden twee sleutels bijgeleverd, waarvan één kniksleutel.

Product informatie

info

Kastenprogramma dat zich volledig richt op de behoefte naar hoogwaardiger en multifunctionele oplossingen voor opbergen van documenten en persoonlijke bezittingen.

Opties en accessoires

Opties

 • Kastrompen: 115 cm breed (1 OH, 2 OH, 2 1/2 OH, 3 OH, 4 OH, 5 OH)
  80 cm breed (1 OH, 2 OH, 2 1/2 OH, 3 OH, 4 OH, 5 OH)
  40 cm breed (2 OH, 2 1/2 OH, 3 OH, 4 OH, 5 OH)
 • Akoestische deuren met perfo 7×7 mm hpl 20 mm, stof Lucia
 • Voorzien van een rechthoekige aluminium greep of optioneel een aluminium knopgreep.
 • Deuren/laden met soft-close.

Accessoires

 • Legbord
 • Uittrekframe
 • Uittreklade
 • Cilinderslot
 • Push-to-open sluiting (is greeploos; soft-close vervalt hierbij).
 • Rechthoekige greep in epoxykleur (één kleur per kast).
 • Kastframe
 • Kastsokkel hout (zichtdelen aluminium, kleur op aanvraag).
 • Topblad
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
Q-Store - 3D-DWG (1290 kb)
zip-download
Q-Store - Vector works (2219 kb)
MVO

Q-store is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken