poef rond blauw

Poefjes

Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstorm- ruimte. Gewoon handig voor erbij.
Eenvoudig op te bergen in de bijpassende opbergkast.

Rond of vierkant, rood of blauw, alles wat je maar kan bedenken qua kleur. Tevens makkelijk te gebruiken en makkelijk op te bergen, kortom, een “must have” voor elke omgeving.

Product informatie

info

Zitelement met een compacte vormgeving.

  • Toepassing: Zitelement voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc.
poef specs
Opties en accessoires

Opties

  • Vierkant 45x50x50 cm volledig gestoffeerd.
  • Rond 38 cm diameter, hoogte 45 cm volledig gestoffeerd.

Accessoires

  • Opbergkast.
Kleuren en stoffen

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Poef - 3D-DWG (65 kb)
zip-download
Poef - Vector works (56 kb)
MVO

Poef is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken