Pit barkruk

Opvallende barstoel met een comfortabele zit; dat is Pit. Het frame van gerecycled staal is standaard geëpoxeerd, optioneel verchroomd. De kuip is van duurzaam hout en kan gebeitst, gelakt of gestoffeerd worden.

Comfortabel zitten op een gestoffeerde Pit-barstoel. Kies voor leer, stamskin of één van onze milieuvriendelijke stoffen.

Pit-barkruk-zijkant

Uni en toch kleur. Dat kan met de Pit barkruk. Opvallende lakkleuren zorgen voor eenheid.

Te gewaagd? Kies dan voor minder opvallende pastels of natuurlijke beits-kleuren.

Productinformatie

Info

Stoelenlijn met een compacte moderne huiselijke vormgeving.

  • Toepassing: Stoelenlijn toepasbaar als bezoekers-, vergader- en conferentiestoel in veel omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc. De barkruk is bij hoge (overleg-)tafels een fijne zitplek.
  • Ergonomie en comfort: de zitkuip is opgebouwd uit negen lagen beukenfineer in vorm geperst. De enigszins holle vorm van de zitting en de licht verende rugleuning voelen comfortabel aan. De stand van de kuip op het stabiele onderstel geeft deze stoel, voor gebruik vrij van een tafel, ook een prima zit.
  • Glijders: deze barkruk kan optioneel worden voorzien van glijders met vilt of antikras-glijders.
Pitmaten-naast elkaar
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel: slededraadframe.
  • Metalen onderstel verchroomd.
  • Kuip: blankgelakt, kleurlak, kleurbeitst, zitting met opdekstoffering, volledig gestoffeerd
  • Vloer: glijders.
Kleuren en stoffen

Beitskleuren

Epoxy en lak

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Pit barkruk - 3D-DWG (12701 kb)
zip-download
Pit barkruk - Vector works (12170 kb)
MVO

Pit-barkruk is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in Europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken