moi vrijstaand enkele zitting – schuin

Moi

Het Vepa loungemeubilairprogramma Moi is een compleet programma van zitbanken, privacyschermen en lounge-elementen in een modulaire maatvoering.

 

Kies je voor een privacyscherm met akoestische vulling, dan creëer je niet alleen een visuele maar ook een geluiddempende afscheiding. De Re-felt vulling is bovendien een zeer duurzame keuze want deze wordt gemaakt van de restmaterialen van onze eigen stofafdeling en gerecyclede bedrijfskleding. Onze Re-felt matten hebben een uitstekende geluidsabsorberende werking. Beter dan gangbare en minder duurzame oplossingen. Daarom gebruiken we dit in al onze akoestische wanden. Nieuwe producten van restmateriaal, zo zien we het graag!

Hoe we dit precies doen lees je op https://vepa.nl/duurzaam/hergebruik-van-textiel/

Moi biedt voor iedere ruimte en situatie een passende oplossing. Privacy in de ruimte kan worden gecreëerd door eenvoudig aan de Moi bank een privacyscherm te monteren. Dit hoeft niet meteen, dit kan ook achteraf.

Moi animatie

De Moi lounge-elementen bieden een scala aan mogelijkheden: afzetruimte, zitruimte, plantenbak, verlichting en stroom. Deze elementen zijn geheel gestoffeerd of voorzien van melamine top.

moi – opstelling – vrijstaand

De 1-zits-, 2-zit-s en 3-zitsbanken kunnen met de separaat toe te voegen losse rugdelen, armleggers en privacywanden geheel naar uw wensen worden uitgevoerd.

Er kan gekozen worden voor een rug over de gehele bankbreedte, een halve rug of zelfs éénderde rug. Hiermee kunnen alle mogelijk denkbare zit-. werk- en overlegopstellingen worden gecreëerd. Is meer privacy gewenst, dan kan daarnaast nog gekozen worden voor een scherm, optioneel voorzien van akoestische vulling.

Product informatie

info

Loungebank met een moderne vormgeving.

  • Toepassing: Omgevingen zoals kantoor, wachtkamer etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Moi loungebank: 1-zits, 2-zits, 3-zits
  • Onderstel: Geëpoxeerd volgens kaart
  • Mogelijkheid om een rug te plaatsen voor meer zitcomfort.

Accessoires

  • Moi hoog lounge-element: volledig gestoffeerd of met een 18 mm melamine top. Mogelijkheid voor een uitsparing voor een lamp of plantenbak (22.5×22.5×5 cm) ten behoeve van kunst- of mummieplanten.
  • 2-delig inbouwcontactdoos CC-2 (zwart, wit of aluminium).
  • Moi laag lounge-element: volledig gestoffeerd of met een 18 mm melamine top.
  • Moi armlegger.
  • Privacyschermen, optioneel voorzien van akoestische vulling.
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Beitskleuren

Beitskleuren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
Download
zip-download
Moi - 3D-DWG (28005 kb)
zip-download
Moi - Vector works (32189 kb)
MVO

Made in Holland: Moi is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland. Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming.

Re-felt: Vepa gebruikt voor de akoestische vulling restmateriaal van de eigen stoffeerderij. Het overgebleven textiel en afgeschreven bedrijfskleding wordt in stukken gesneden en uitgeplozen totdat er alleen nog maar vezels over zijn. Deze vezels worden verwerkt tot een soort vilt. Dit vilt wordt in lagen op elkaar gelegd en vervolgens verhit en geperst tot matten. Deze matten noemen we Re-felt en worden als akoestisch dempingsmateriaal gebruikt voor nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld in onze Moi-privacyschermen en de InBetween akoestische wanden.

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in Europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken