lockerkast – vrijstaand

Lockerkasten

Het maatwerk meubilair, zoals voorkomt bij lockerkasten en postvakkenkasten, wordt door Vepa volledig in eigen fabriek geproduceerd. Wij hebben een jarenlange en zeer ruime ervaring met lockerkast opstellingen en ander maatwerk meubilair. Vepa staat voor meubilair van hoge kwaliteit en afwerking tegen een concurrerende prijs.

De opbouw van de kasten is modulair, zodat de kasten snel en gemakkelijk kunnen worden geleverd en geplaatst (koppelen door middel van kastverbinders).

Vepa biedt lockerkasten aan in melamine plaat 18 mm (E1 kwaliteit en van hoge persing), welke bewezen uitstekend voldoet voor dit doel. De randen worden afgewerkt met een sterke kunststof (lasertec) stootrand in dezelfde kleur en structuur.

lockerkast – vrijstaand hout

Enkelvoudige lockerkasten dienen altijd aan de muur te worden gezekerd door middel van bijgeleverd materiaal.

Product informatie

Info

Kastprogramma voor het gemak op de werkvloer.

  • Toepassing: kastprogramma voor omgevingen zoals postkamer, kleedkamer etc.

Handleidingen Dial Lock 57 Fix-code

Handleidingen Dial Lock 58 Free-code

Opties en accessoires

Opties

  • 6-deurs, 5-deurs, 4-deurs, 3-deurs (198x40x56 cm).
  • Mechanisch cijferslot.
  • Elektronisch cijferslot.
  • Digitaal (card) slotsysteem.

Accessoires

  • Extra legborden.
  • Acryl bakjes 8 cm en 14 cm hoog.
  • Naamkaarthouders.
  • Flexkoffers (met trolley).
Kleuren en stoffen

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
Lockerkasten - 3D-DWG (2349 kb)
zip-download
Lockerkasten - Vector works (2459 kb)

Handleiding Dial Lock 57

Handleiding Dial Lock 58

MVO

Lockerkast is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Gerelateerde Projecten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken