Lift ob zij – recht – uitsnede 2

Lift

Staand je werk doen is van alle tijden. De mooiste meesterwerken werden staand gemaakt. Staan en bewegen stimuleert de energie en de creativiteit. Reden genoeg om een tafelprogramma te ontwikkelen die voor zowel zittend als staand werk uitermate geschikt is.

Lift is ontworpen in samenwerking met Chris Pachen. Chris Pachen werkt vanuit zijn ontwerpstudio N Interieurarchitecten in Maastricht.
lift zijkant tb

Chris Pachen: “De kracht van het ontwerp zit er voor mij in dat de vorm duidelijk iets vertelt over de functie van de tafel.”

Zoals in een levend wezen de spieren en zenuwbanen zijn opgenomen in de lichaamsdelen die bewegen en kracht uitoefenen, is bij lift, de motoren, data- en elektravoorzieningen volledig geïntegreerd.

Productinformatie

info

Tafellijn met zit-sta functie maar ook in vaste hoogte.

  • Toepassing: Tafellijn voor vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel: Epoxy, vaste hoogte (75 cm), elektrisch verstelbaar zit/sta (75-115 cm).
  • Blad: 34 mm dik HPL tussenliggend of opliggend blad

Accessoires

  • 3-delig contactdoos met aardkabel, ten behoeve van bevestiging in kabelgoot (met houder) of onder blad.
  • 3-delig contactdoos (2x230V+1×2 RJ45) bevestiging in kabelgoot (met houder) of onder blad, exclusief patchkabel.
  • Stroomaanvoerkabel VV7993 (lengte 150, 250, 350 cm)
  • Stroomkoppelkabel VV7994 (lengte 50, 100, 200, 300 cm)
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
Lift - 3D-DWG (5062 kb)
zip-download
lift - Vector works (3162 kb)
MVO

Lift is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in Europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken