LT Elise wit chroom -1

Lage tafel Elise

Lage tafel Elise bied de mogelijkheid tot het creëren van een huiselijke uitstraling op de werkvloer of in de wachtkamer. De tafel is 44 cm hoog en past in elke omgeving thuis.

Product informatie

info

Tafellijn met een elegante moderne huiselijke vormgeving.

  • Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek, wachtkamer, directie kantoor etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Onderstel is standaard epoxy of bij keuze verchroomd
  • Blad: 18mm hardplastic
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
Lage tafels - Vector works (2105 kb)
zip-download
Lage tafels - 3D-DWG (1229 kb)
MVO

Lage tafel Elise is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Gerelateerde Projecten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken