ksschuifdeurkast-inhoud1

Ks- en KSL- store schuifdeurkasten

Houten schuifdeurkasten bieden geïntegreerde oplossingen voor archiveren, opruimen en het indelen van de ruimte. De flexibele indelingsmogelijkheden en de hoogwaardige akoestische eigenschappen werken mee aan een optimale werkomgeving.

De schuifdeurkast heeft een 2-delige romp, is rondom afgewerkt en vrij in de ruimte te plaatsen als ruimteverdeler. Standaard is de kast voorzien van cilinderslot met moederslotsysteem De kast is van binnenuit justeerbaar voor gemakkelijk waterpas stellen.

ks schuifdeurkast – luxe uitvoering – inhoud

Houten schuifdeurkast zijn naast een standaard uitvoering met gladde deuren ook in een akoestische uitvoering verkrijgbaar. De akoestische eigenschappen worden behaald door vierkante 7×7 mm perforaties in de HPL deuren waarachter akoestisch materiaal, bedekt met stof, is aangebracht.

Product informatie

info

Kastprogramma met een 2-delige romp van 18 mm melamine.

  • Toepassing: Kastprogramma voor opbergen en archiveren voor op kantoor, teamwerkplek etc.
Opties en accessoires

Opties

  • Hoogte: 2 OH, 3 OH, 4 OH, 5 OH.
  • Breedte: 160 cm, 230 cm.
  • Gladde deuren melamine 18 mm.
  • Akoestische deuren met perfo 7×7 mm hpl 20 mm, stof Lucia.

Accessoires

  • Legbord (bij 115 cm breed metaal)
  • Uittrekframe, metaal, geëpoxeerd zwart
  • Uittrekvergrendeling
  • Dieptegeleider, metaal, geëpoxeerd zwart
Kleuren en stoffen

Decoren

Stoffen

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
ecolabel-keurmerk
Ecolabel
oeko-tex-keurmerk
Oeko-Tex®
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
KS-Store - 3D-DWG (4146 kb)
zip-download
KSL-Store - 3D-DWG (7103 kb)
zip-download
KS-Store - Vector works (3380 kb)
zip-download
KSL-Store - Vector works (5539 kb)
MVO

Ks schuifdeurkast is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken