T61 wit vierkant

T61

Een kolomtafel met eigen karakter. T61 is ‘familie’ van de T60, maar dan met een kruisvoet in plaats van een vloerplaat . Hierdoor staat de tafel goed stabiel en kan je makkelijk aanschuiven.

Het onderstel met de kruisvoet zorgt voor stabieliteit. De kleur van de kolom zijn naar keuze volgens de epoxykaart. De kleur van het blad en bladrand zijn naar keuze volgens de kleurenkaart.

Productinformatie

info

Tafellijn met een robuuste vormgeving.

 • Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek etc.
Opties en accessoires

Opties

 • Onderstel: epoxy
  Hoogte: 75cm
 • Blad: 18mm melamine, 25mm melamine (uitsluitend in de kleur grijs E0-02, ahorn 45, noten 40, beuken 50, wit E0-00 en eiken cremona 94), 18mm hardplastic, 18mm fineer (kersen 02, ahron, noten, blank eiken of blank beuken).
  Afmetingen: 80×80 cm, 90×90 cm, 100 cm diameter, 120 cm diameter.
 • Blad 36mm (dubbeldik), ten opzichte van 18mm blad.
 • Blad kleurbeits
 • Multiplex-look kunststof rand 2mm
 • Tenen: in accentkleur of verchroomd.
Kleuren en stoffen

Epoxy en lak

Decoren

Keurmerken
fsc-keurmerk
FSC®
pefc-keurmerk
PEFC
lasertec-keurmerk
LaserTec
Download
zip-download
T61 - 3D-DWG (529 kb)
zip-download
T61 - Vector works (2230 kb)
MVO

T61 is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Holland.

Made in Holland: Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming

LCA: Met onafhankelijke LCA’s (levenscyclusanalyse) maken we inzichtelijk welke milieubelasting een product met zich meebrengt. Bij productontwikkeling kunnen we door het uitvoeren van een LCA in het begintraject latere ontwerpen sterk verbeteren. Daarnaast geeft een LCA ook inzicht in de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de milieuschade. Deze factoren gebruiken we vervolgens als uitgangspunten voor herontwerpen of als focuspunten voor verbetering. De LCA’ s worden conform ISO 14044 uitgevoerd.

Vrienden van hout: Vepa gebruikt uitsluitend hout van duurzaam beheerde bossen in europa. Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen.

Foto’s

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken